SAVAŞ MAKİNE ‘ÜRETMENİN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIK’

Gündem 16.12.2021 - 13:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SAVAŞ MAKİNE ‘ÜRETMENİN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIK’

SAVAŞ MAKİNE ‘ÜRETMENİN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIK’
ÖZEL HABER Son günlerde kritik seviyelerde artış gösteren kur seviyeleri üretiminin önemini bir kez daha gösterdi.   Sanayinin ve imalat sektörün önemi artan döviz kurları sebebiyle tüm vatandaşlar tarafından hissedilmeye devam ediyor. Ülkemizin sanayisinin ve ekonomisinin gelişiminde faydalı olabilmeyi amaçlayan Savaş Makine fabrikasının sahibi Yusuf Savaş; döviz kuru şoku yaşandığımız şu günlerde hedeflerini büyüterek üretmeye ve imalat etmeye devam edeceklerini söyledi.   Bakayrinti.com haber sitemize açıklamada bulunan Savaş, “Ülke olarak çeşitli ekonomik imtihanlar içerisinden geçmekteyiz. Bugünlerde bir kez daha anlıyoruz ki kendi kendimize yeten bir ülke olabilmek hayati öneme sahiptir. Bu yüzden de sanayimizi, teknolojimizi ve imalat sektörümüzü her gün daha da geliştirmeli karşımıza çıkan hiçbir engelde duraksamamalıyız. Çocuklarımıza ekonomik ve refah seviyesi en üst seviyede bir Türkiye bırakabilmek için Savaş Makine olarak sorumluluk almaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak için daima üretmeye devam edeceğiz.” Dedi.
SAVAŞ MAKİNE ‘ÜRETMENİN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIK’

ÖZEL HABER

Son günlerde kritik seviyelerde artış gösteren kur seviyeleri üretiminin önemini bir kez daha gösterdi.

 

Sanayinin ve imalat sektörün önemi artan döviz kurları sebebiyle tüm vatandaşlar tarafından hissedilmeye devam ediyor.

Ülkemizin sanayisinin ve ekonomisinin gelişiminde faydalı olabilmeyi amaçlayan Savaş Makine fabrikasının sahibi Yusuf Savaş; döviz kuru şoku yaşandığımız şu günlerde hedeflerini büyüterek üretmeye ve imalat etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Bakayrinti.com haber sitemize açıklamada bulunan Savaş, “Ülke olarak çeşitli ekonomik imtihanlar içerisinden geçmekteyiz. Bugünlerde bir kez daha anlıyoruz ki kendi kendimize yeten bir ülke olabilmek hayati öneme sahiptir. Bu yüzden de sanayimizi, teknolojimizi ve imalat sektörümüzü her gün daha da geliştirmeli karşımıza çıkan hiçbir engelde duraksamamalıyız. Çocuklarımıza ekonomik ve refah seviyesi en üst seviyede bir Türkiye bırakabilmek için Savaş Makine olarak sorumluluk almaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak için daima üretmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.