Şarkikaraağaç HEM' maske üretimi başladı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 26.03.2020 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Şarkikaraağaç HEM' maske üretimi başladı

Şarkikaraağaç HEM' maske üretimi başladı
 Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kursiyerleri, maske üretimine başladı. Üretilecek tek kullanımlık maskeler, ilçedeki sağlık çalışanlarına ve devlet kurumlarının ihtiyacında kullanılacağı belirtildi.  Okulu Müdür Mustan Ceylan'ın yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle maskeye çok ihtiyaç duyulduğunu hatırlattı. Günlük bin maske ürettiklerini belirten Ceylan, "Devlet Hastanesinin talebi üzerine çalışmalara başladık. Usta öğreticimiz ve 10 kursiyerimiz ile maske üretiyoruz. Devlet kurumlarına ve Belediyemize üretim yapmaya çalışacağız. İlerleyen günlerde seri üretime geçip, kentin tamamının ihtiyacını karşılayacağız." diye konuştu.  
Şarkikaraağaç HEM' maske üretimi başladı

 Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kursiyerleri, maske üretimine başladı.

Üretilecek tek kullanımlık maskeler, ilçedeki sağlık çalışanlarına ve devlet kurumlarının ihtiyacında kullanılacağı belirtildi. 

Okulu Müdür Mustan Ceylan'ın yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle maskeye çok ihtiyaç duyulduğunu hatırlattı.

Günlük bin maske ürettiklerini belirten Ceylan, "Devlet Hastanesinin talebi üzerine çalışmalara başladık. Usta öğreticimiz ve 10 kursiyerimiz ile maske üretiyoruz. Devlet kurumlarına ve Belediyemize üretim yapmaya çalışacağız. İlerleyen günlerde seri üretime geçip, kentin tamamının ihtiyacını karşılayacağız." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.