SARISU KADINLAR PLAJINA İLGİ BÜYÜK

Gündem 22.08.2014 - 15:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SARISU KADINLAR PLAJINA İLGİ BÜYÜK

Antalya'da hizmete giren Sarısu Kadınlar Plajı büyük ilgi görürken, güvenlik görevlisinden garsona, aşçıdan cankurtarana ve bahçıvana kadar sadece bayanlar çalışıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesince yapılan ve 16 Ağustos'ta hizmete giren Sarısu Kadınlar Plajı büyük ilgi görüyor. Kemer yolundaki Sarısu mesire alanında 3 kilometrelik alanda yer alan ve çevresine ekilen palmiye ağaçları ve zakkum çiçekleriyle sahilin diğer kısmından ayrılan plaj, 08.00-19.00 saatlerinde hizmet veriyor. Plajda güvenlik görevlisinden garsona, aşçıdan cankurtarana ve bahçıvana kadar sadece bayanlar çalışıyor.Plajla ilgili kadınlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını vurgulayan Tesisin işletici firması Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET'in Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, özellikle Lara hattıyla ilgili talepler aldıklarını bildirdi.  Dinçmen, "Biliyorsunuz Lara Beach de belediyemize geçmiş bulunmakta. Burada da rahat bir ortam olursa Lara ile ilgili talepleri de karşılamak istiyoruz" dedi. Plajın işletme müdürü Nilgün Konuk ise sadece Antalya'dan değil, Denizli,Afyonkarahisar, Isparta'dan gelen misafirleri ağırladıklarını söyledi. "RUS MİSAFİRLERİMİZ DE VAR" Plaja sadece tesettürlü kadınların gelmediğini yaşlı, genç, açık, kapalı plajın her kesimden ilgi gördüğünü söyleyen Konuk, "Rus misafirlerimiz de var. 11 yıldır hiç denize girmemiş engelli bir teyzemiz var, açıldığı günden beri geliyor" diye konuştu. Plaja büyük mutlulukla geldiğini söyleyen Hatice Kahraman da "Böyle bir plaj bizim için çok gerekliydi. Kızımla geldim, çok mutluyum, çok keyifliyim" dedi.
Antalya'da hizmete giren Sarısu Kadınlar Plajı büyük ilgi görürken, güvenlik görevlisinden garsona, aşçıdan cankurtarana ve bahçıvana kadar sadece bayanlar çalışıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapılan ve 16 Ağustos'ta hizmete giren Sarısu Kadınlar Plajı büyük ilgi görüyor.

Kemer yolundaki Sarısu mesire alanında 3 kilometrelik alanda yer alan ve çevresine ekilen palmiye ağaçları ve zakkum çiçekleriyle sahilin diğer kısmından ayrılan plaj, 08.00-19.00 saatlerinde hizmet veriyor. Plajda güvenlik görevlisinden garsona, aşçıdan cankurtarana ve bahçıvana kadar sadece bayanlar çalışıyor.Plajla ilgili kadınlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını vurgulayan Tesisin işletici firması Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET'in Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, özellikle Lara hattıyla ilgili talepler aldıklarını bildirdi.  Dinçmen, "Biliyorsunuz Lara Beach de belediyemize geçmiş bulunmakta. Burada da rahat bir ortam olursa Lara ile ilgili talepleri de karşılamak istiyoruz" dedi.

Plajın işletme müdürü Nilgün Konuk ise sadece Antalya'dan değil, Denizli,AfyonkarahisarIsparta'dan gelen misafirleri ağırladıklarını söyledi.

"RUS MİSAFİRLERİMİZ DE VAR"

Plaja sadece tesettürlü kadınların gelmediğini yaşlı, genç, açık, kapalı plajın her kesimden ilgi gördüğünü söyleyen Konuk, "Rus misafirlerimiz de var. 11 yıldır hiç denize girmemiş engelli bir teyzemiz var, açıldığı günden beri geliyor" diye konuştu.

Plaja büyük mutlulukla geldiğini söyleyen Hatice Kahraman da "Böyle bir plaj bizim için çok gerekliydi. Kızımla geldim, çok mutluyum, çok keyifliyim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.