Sapıkla beraber polisler de linç ediliyordu

Asayiş 01.08.2018 - 12:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sapıkla beraber polisler de linç ediliyordu

Burdur'da İlkokul öğrencisi bir kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği iddia edilen inşaat işçisi O. K. vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.
    Konak Mahallesinde yaşanan olayda bir şahsın kız çocuğunu taciz ettiği ihbarı üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, şüpheli 46 yaşındaki O. K.'yı kıs kıvrak yakaladı. Durumu öğrenen vatandaşlar ise şüpheli sapığı linç etmek için ayaklandı. Büyük bir arbedenin yaşandığı olayda şüpheli sapık ve 2 polis yaralandı. Vatandaşın elinden güçlükle kurtarılan şahsın bu ilk vukuatı olmadığı öğrenildi. O. K.'nın öncesinde de benzer suçlardan sabıkasının olduğu ve cezaevinde yattığı öğrenildi.
Burdur'da İlkokul öğrencisi bir kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği iddia edilen inşaat işçisi O. K. vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

 

 

Konak Mahallesinde yaşanan olayda bir şahsın kız çocuğunu taciz ettiği ihbarı üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, şüpheli 46 yaşındaki O. K.'yı kıs kıvrak yakaladı. Durumu öğrenen vatandaşlar ise şüpheli sapığı linç etmek için ayaklandı.

Büyük bir arbedenin yaşandığı olayda şüpheli sapık ve 2 polis yaralandı. Vatandaşın elinden güçlükle kurtarılan şahsın bu ilk vukuatı olmadığı öğrenildi. O. K.'nın öncesinde de benzer suçlardan sabıkasının olduğu ve cezaevinde yattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.