SANDIKLI'DA BESİHANE YANGINI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SANDIKLI'DA BESİHANE YANGINI

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Sorkun beldesinde bir besihanede yangın çıktı.
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Sorkun beldesinde bir besihanede yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında İsmail Eltan'a ait besihanede çıkan yangında bir traktör ile bin balya saman yandı. Yangında besihanedeki 10 büyükbaş hayvan da yanarak telef oldu. Yangın haberini alarak olay yerine gelen Sorkun Belde Belediye Başkanı İlyas Arısoy, net bir bilgileri olmadığını, ancak yangının demir kaynağı sırasında saman balyalarının tutuşması ile meydana geldiğini öğrendiklerini ifade etti.Yangına Sandıklı ve Sorkun Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Sorkun beldesinde bir besihanede yangın çıktı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Sorkun beldesinde bir besihanede yangın çıktı. 
Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında İsmail Eltan'a ait besihanede çıkan yangında bir traktör ile bin balya saman yandı. Yangında besihanedeki 10 büyükbaş hayvan da yanarak telef oldu. Yangın haberini alarak olay yerine gelen Sorkun Belde Belediye Başkanı İlyas Arısoy, net bir bilgileri olmadığını, ancak yangının demir kaynağı sırasında saman balyalarının tutuşması ile meydana geldiğini öğrendiklerini ifade etti.
Yangına Sandıklı ve Sorkun Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.