Sandıklı'de termal sıcak su tek elden dağıtılacak

Gündem 12.06.2017 - 08:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sandıklı'de termal sıcak su tek elden dağıtılacak

Sandıklı'de termal sıcak su tek elden dağıtılacak
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcaları bölgesinde sıcak suyun tek elden dağıtılması için hazırlanan projeye Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 10 milyon TL’lik hibe desteği geldi.    Hibe desteğinin ilçede özellikle turizmciler tarafından memnuniyetle karşılandığın ifade eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bakanlığımıza sunduğumuz ‘Termal Hotel ve Seralarımızın Tek Elden Su Dağıtım ve Toplanması’ projesi kapsamında belediyemize 10 milyon TL’lik hibe desteği gönderildi. Projemiz tamamlandığında ilçemizde ki sera kapasitesi şimdikinin 2 katına çıkacak, kullandığımız suyun tamamını yeraltına göndereceğiz ve yeraltı rezervlerimizi gelecek nesillere aktarmış olacağız. Projemizin Bakanlıkta ki her aşamasında emeği geçen AK Parti Afyonkarahisar Millet vekilimiz Hatice Dudu Özkal’a çok teşekkür ediyorum. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın bu kapsamdaki en büyük projesini ve ödeneği ilçemize ayırmıştır, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
Sandıklı'de termal sıcak su tek elden dağıtılacak

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcaları bölgesinde sıcak suyun tek elden dağıtılması için hazırlanan projeye Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 10 milyon TL’lik hibe desteği geldi. 
 

Hibe desteğinin ilçede özellikle turizmciler tarafından memnuniyetle karşılandığın ifade eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bakanlığımıza sunduğumuz ‘Termal Hotel ve Seralarımızın Tek Elden Su Dağıtım ve Toplanması’ projesi kapsamında belediyemize 10 milyon TL’lik hibe desteği gönderildi. Projemiz tamamlandığında ilçemizde ki sera kapasitesi şimdikinin 2 katına çıkacak, kullandığımız suyun tamamını yeraltına göndereceğiz ve yeraltı rezervlerimizi gelecek nesillere aktarmış olacağız. Projemizin Bakanlıkta ki her aşamasında emeği geçen AK Parti Afyonkarahisar Millet vekilimiz Hatice Dudu Özkal’a çok teşekkür ediyorum. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın bu kapsamdaki en büyük projesini ve ödeneği ilçemize ayırmıştır, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.