Sanayi Sitesinin genel kurulu iptal edildi

Gündem 21.05.2017 - 21:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sanayi Sitesinin genel kurulu iptal edildi

Valilik ve emniyetten izin alınmayan genel kurul iptal edildi
Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin genel kurulu izin alınmadığı gerekçesiyle iptal edildi Kimliksiz imza atma tartışması gerginliğe neden oldu Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin bugün yapılması planlanan ve gergin başlayan olağan genel kurulu, Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında izinsiz olduğu gerekçesiyle polis tarafından iptal edildi. Kooperatifin genel kurulu bugün site binasında yapıldı. Bin 300’e yakın üyesi bulunan sitenin genel kurulu hazirun cetveline imza atılırken kimlik gösterilmesi konusunda tartışma çıktı. Mevcut başkan Bekir Koçak ve Mustafa Keser’in iki liste halinde yarıştığı genel kurul gergin başladı. Mevcut yönetim kurulu üyeleri bazı üyelerin kimlik göstermeden hazirun cetveline imza atmalarına tepki göstererek genel kurulun yapılacağı salondaki üyelerin dışarıya çıkarılıp kimlik gösterdikten sonra imza atıp içeri girmelerini istedi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Bazı üyeler bu uygulamaya tepki göstererek içeri girmek istedi. Çıkan tartışmaların ardından polise haber verilmesi üzerine genel kurulun yapıldığı binaya polis geldi. Polis kooperatif yöneticileri ile görüşmeye başladı. Ardından genel kurul için Afyonkarahisar Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğüne bilgi verilmediği ortaya çıktı. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Raporu'nun okunmasından sonra salona gelen emniyet görevlileri, yetkili mecralara bilgi verilmeden yapılan bir toplantının, kanunlara aykırı olduğunu, bu nedenle iptal edilmesi gerektiğini bildirdi. Emniyet görevlilerinin uyarısıyla sona eren genel kurulun, yaklaşık 1 ay sonra tekrarlanacağı öğrenildi. Keser, gelişmelerle ilgili tutanak tutturdu. Başkan Koçak ise tüm üyelerden özür dileyerek bundan sonraki toplantıyı ilerleyen bir tarihte yapılacağını duyurdu.
Valilik ve emniyetten izin alınmayan genel kurul iptal edildi

Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin genel kurulu izin alınmadığı gerekçesiyle iptal edildi

Kimliksiz imza atma tartışması gerginliğe neden oldu

Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin bugün yapılması planlanan ve gergin başlayan olağan genel kurulu, Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında izinsiz olduğu gerekçesiyle polis tarafından iptal edildi.

Kooperatifin genel kurulu bugün site binasında yapıldı. Bin 300’e yakın üyesi bulunan sitenin genel kurulu hazirun cetveline imza atılırken kimlik gösterilmesi konusunda tartışma çıktı. Mevcut başkan Bekir Koçak ve Mustafa Keser’in iki liste halinde yarıştığı genel kurul gergin başladı. Mevcut yönetim kurulu üyeleri bazı üyelerin kimlik göstermeden hazirun cetveline imza atmalarına tepki göstererek genel kurulun yapılacağı salondaki üyelerin dışarıya çıkarılıp kimlik gösterdikten sonra imza atıp içeri girmelerini istedi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Bazı üyeler bu uygulamaya tepki göstererek içeri girmek istedi. Çıkan tartışmaların ardından polise haber verilmesi üzerine genel kurulun yapıldığı binaya polis geldi. Polis kooperatif yöneticileri ile görüşmeye başladı. Ardından genel kurul için Afyonkarahisar Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğüne bilgi verilmediği ortaya çıktı. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Raporu'nun okunmasından sonra salona gelen emniyet görevlileri, yetkili mecralara bilgi verilmeden yapılan bir toplantının, kanunlara aykırı olduğunu, bu nedenle iptal edilmesi gerektiğini bildirdi. Emniyet görevlilerinin uyarısıyla sona eren genel kurulun, yaklaşık 1 ay sonra tekrarlanacağı öğrenildi.

Keser, gelişmelerle ilgili tutanak tutturdu. Başkan Koçak ise tüm üyelerden özür dileyerek bundan sonraki toplantıyı ilerleyen bir tarihte yapılacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.