ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

Gündem 20.02.2016 - 11:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

ŞAMPİYONLARDAN VALİ KÜRKLÜ’YE ZİYARET
2016 Türkiye İnternet Klavye Şampiyonu Ercan Akın Fen Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi İlyas Pamukçu ve TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında Bronz Madalya kazanan Ercan Akın Fen Lisesi 11 Sınıf Öğrencisi Yusuf Tuğrul Kocaman başarılarının sevincini VALİ HASAN KÜRKLÜ ile paylaştı. Burdur için büyük başarı elde eden öğrencilere, Okul Müdürü Ahmet Akıncı, Hayır Sever İş adamı Ercan Akın, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Şakır, öğrencilerin projelerinde danışmanlık yapan Recep Akçay ve Murat İnce Kırık eşlik etti. VALİ KÜRKLÜ öğrencilerin başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederek, çeyrek altın hediye etti.  BİRİNCİLİK HİKAYESİ Bu yıl 11’incisi düzenlenen, Anadil ve Çok Dilli (16 dil) ayrımıyla 2 yarış türü olarak 4 Ocak 2016 – 22 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenen 2016 Türkiye İnternet Klavye Şampiyonasında 13 – 16 yaş Öğrenciler Kategorisinde İlyas Pamukçu, Anadil Yarışında dakikada yazdığı 116 sözcük ve Çoklu Dilli Yarışında 73 sözcük ile Türkiye Şampiyonu olmuştu. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılında düzenlenen 23. Ulusal Bilim Olimpiyatlarında Biyoloji Dalında katıldığı proje ile Bronz Madalya kazanmıştı.  
ŞAMPİYONLARDAN VALİ KÜRKLÜ’YE ZİYARET

2016 Türkiye İnternet Klavye Şampiyonu Ercan Akın Fen Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi İlyas Pamukçu ve TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında Bronz Madalya kazanan Ercan Akın Fen Lisesi 11 Sınıf Öğrencisi Yusuf Tuğrul Kocaman başarılarının sevincini VALİ HASAN KÜRKLÜ ile paylaştı.

Burdur için büyük başarı elde eden öğrencilere, Okul Müdürü Ahmet Akıncı, Hayır Sever İş adamı Ercan Akın, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Şakır, öğrencilerin projelerinde danışmanlık yapan Recep Akçay ve Murat İnce Kırık eşlik etti.

VALİ KÜRKLÜ öğrencilerin başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederek, çeyrek altın hediye etti.

 BİRİNCİLİK HİKAYESİ

Bu yıl 11’incisi düzenlenen, Anadil ve Çok Dilli (16 dil) ayrımıyla 2 yarış türü olarak 4 Ocak 2016 – 22 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenen 2016 Türkiye İnternet Klavye Şampiyonasında 13 – 16 yaş Öğrenciler Kategorisinde İlyas Pamukçu, Anadil Yarışında dakikada yazdığı 116 sözcük ve Çoklu Dilli Yarışında 73 sözcük ile Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılında düzenlenen 23. Ulusal Bilim Olimpiyatlarında Biyoloji Dalında katıldığı proje ile Bronz Madalya kazanmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.