ŞAMPİYONLARA SESSİZ KARŞILAMA

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2016 - 09:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞAMPİYONLARA SESSİZ KARŞILAMA

İşitme Engelliler Milli Takımı’nda forma giyen Manavgat Belediyespor’u az sayıda kişi karşıladı. Dünya şampiyonu işitme engelliler milli takımında forma giyen Manavgat Belediyespor oyuncuları ve milli takım tercümanı Guddusi Aydın, Manavgat’a döndü. Tercüman Aydın ve dünya şampiyonu millileri Manavgat’tan Antalya Havalimanı’na gelen az sayıda işitme engelli ve ailesi karşılayarak çiçek verdi.

İşitme Engelliler Milli Takımı’nda forma giyen Manavgat Belediyespor’u az sayıda kişi karşıladı.

Dünya şampiyonu işitme engelliler milli takımında forma giyen Manavgat Belediyespor oyuncuları ve milli takım tercümanı Guddusi Aydın, Manavgat’a döndü. Tercüman Aydın ve dünya şampiyonu millileri Manavgat’tan Antalya Havalimanı’na gelen az sayıda işitme engelli ve ailesi karşılayarak çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.