ŞAMPİYON TAKIMDAN VALİ KÜRKLÜ’YE ZİYARET

Gündem 18.02.2016 - 12:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞAMPİYON TAKIMDAN VALİ KÜRKLÜ’YE ZİYARET

ŞAMPİYON TAKIMDAN VALİ HASAN KÜRKLÜ’YE ZİYARET
Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında, Türkiye Birincisi olan Burdur Emniyet Spor Güreş Takımı, Vali KÜRKLÜ’yü ziyaret ederek kazandıkları kupayı takdim ettiler. Burdur Emniyet Spor Kulübü Bayan Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 13-14 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Emniyet Spor Takımı 14 sporcu ile katılarak 39 takım içerisinde Türkiye Birincisi olmuştu. Başarılarını paylaşmak için ziyaret eden sporculara VALİ HASAN KÜRKLÜ kendilerini başarılarından dolayı tebrik ederek, yapacakları diğer müsabakalarda bireysel olarak da birincilik istedi. Sporculara son olarak kendilerine güvenmeleri isteyen VALİ KÜRKLÜ, rakiplerini kesinlikle küçümsememeleri konusunda öğüt verdi. KÜRKLÜ sporcular ile bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine başarılarından dolayı hediye takdim etti.
ŞAMPİYON TAKIMDAN VALİ HASAN KÜRKLÜ’YE ZİYARET

Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında, Türkiye Birincisi olan Burdur Emniyet Spor Güreş Takımı, Vali KÜRKLÜ’yü ziyaret ederek kazandıkları kupayı takdim ettiler.

Burdur Emniyet Spor Kulübü Bayan Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 13-14 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Emniyet Spor Takımı 14 sporcu ile katılarak 39 takım içerisinde Türkiye Birincisi olmuştu.

Başarılarını paylaşmak için ziyaret eden sporculara VALİ HASAN KÜRKLÜ kendilerini başarılarından dolayı tebrik ederek, yapacakları diğer müsabakalarda bireysel olarak da birincilik istedi. Sporculara son olarak kendilerine güvenmeleri isteyen VALİ KÜRKLÜ, rakiplerini kesinlikle küçümsememeleri konusunda öğüt verdi. KÜRKLÜ sporcular ile bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine başarılarından dolayı hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.