Şampiyon kadın güreşçilerden Başkan Ercengiz'e ziyaret

Spor 09.10.2019 - 16:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Şampiyon kadın güreşçilerden Başkan Ercengiz'e ziyaret

  Burdur Belediye Spor Kadın Güreş Takımı sporcuları Bulgaristan’ın Panagyurıshte Şehrinde düzenlenen şampiyonanın ardından, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ettiler. Bulgaristan’ın Panagyurıshte Şehrinde düzenlenen U15 ve Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’nda 2. olan Ceren Tokmakçı ve Gençler Balkan Güreş Olimpiyatları’nda 2. Olan Vahide Nur Gök, katıldıkları müsabakaların ardından Başkan Ercengiz’e ziyarette bulunarak, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Başkan Ercengiz, Katar'ın Doha kentinde Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği (ANOC) tarafından düzenlenecek ilk Dünya Plaj Oyunları’nda Plaj Güreşi ile 12-16 Ekim tarihleri arasında ilimizi ve Türkiye’yi temsil edecek Dünya Şampiyonu Kezban Akçin’a başarılar dileyerek “ Genç sporcumuz, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret gösterecek. Önemli olan sportif faaliyetlerin yanı sıra, bölge tanıtımına katkı verilmesi. Bu konuda katkı veren tüm sporcu dostlarımıza ve milli sporcularımıza teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Onlar için elimizden geleni yapacağımızı da kendilerine ifade ettik.” Şeklinde konuştu.

 

Burdur Belediye Spor Kadın Güreş Takımı sporcuları Bulgaristan’ın Panagyurıshte Şehrinde düzenlenen şampiyonanın ardından, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ettiler.

Bulgaristan’ın Panagyurıshte Şehrinde düzenlenen U15 ve Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’nda 2. olan Ceren Tokmakçı ve Gençler Balkan Güreş Olimpiyatları’nda 2. Olan Vahide Nur Gök, katıldıkları müsabakaların ardından Başkan Ercengiz’e ziyarette bulunarak, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Başkan Ercengiz, Katar'ın Doha kentinde Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği (ANOC) tarafından düzenlenecek ilk Dünya Plaj Oyunları’nda Plaj Güreşi ile 12-16 Ekim tarihleri arasında ilimizi ve Türkiye’yi temsil edecek Dünya Şampiyonu Kezban Akçin’a başarılar dileyerek “ Genç sporcumuz, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret gösterecek. Önemli olan sportif faaliyetlerin yanı sıra, bölge tanıtımına katkı verilmesi. Bu konuda katkı veren tüm sporcu dostlarımıza ve milli sporcularımıza teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Onlar için elimizden geleni yapacağımızı da kendilerine ifade ettik.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.