Salda Vatandaşa kapatıldı, kamyonlara açıldı

Gündem 14.04.2020 - 10:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Salda Vatandaşa kapatıldı, kamyonlara açıldı

Salda Vatandaşa kapatıldı, kamyonlara açıldı.
Türkiye'nin Maldivleri olarak adlandırılan Burdur'daki Salda gölü kamyonlarla tahrip edilmeye başlandı. Bir süre önce Koronavirüsü sebebi ile ziyarete kapatılan Salda gölüne kamyonlarla girerek sahilde düzeltme çalışmalarına başlanması halktan ve siyasilerin sert tepkisine sebep oldu. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgını gerekçe gösterilerek ziyarete kapatılan Salda Gölü'ne kamyonlar ve iş makinelerinin girmesine tepki gösterdi. Dünyada az bulunan ve dünyanın ikinci en derin ikinci gölü olan ve kıyılarında  hiyomanyezit mineralli kumun bulunması ve bu kumların tahrip edilmesi siyasilerin ve halkın tepkisini çekti.
Salda Vatandaşa kapatıldı, kamyonlara açıldı.

Türkiye'nin Maldivleri olarak adlandırılan Burdur'daki Salda gölü kamyonlarla tahrip edilmeye başlandı.

Bir süre önce Koronavirüsü sebebi ile ziyarete kapatılan Salda gölüne kamyonlarla girerek sahilde düzeltme çalışmalarına başlanması halktan ve siyasilerin sert tepkisine sebep oldu.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgını gerekçe gösterilerek ziyarete kapatılan Salda Gölü'ne kamyonlar ve iş makinelerinin girmesine tepki gösterdi. Dünyada az bulunan ve dünyanın ikinci en derin ikinci gölü olan ve kıyılarında  hiyomanyezit mineralli kumun bulunması ve bu kumların tahrip edilmesi siyasilerin ve halkın tepkisini çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.