ŞAKAYIK'A ÖZEL FOTO SAFARİ

Sanat 20.04.2015 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞAKAYIK'A ÖZEL FOTO SAFARİ

ŞAKAYIK'A ÖZEL FOTO SAFARİ
 Expo 2016 sembol çiçeği 'Şakayık' için foto safari düzenlendi. Konyaaltı ilçesi Hisarçandır köyündeki doğal şakayık alanına gazeteciler ve dağcılar Toros Dağları eteklerinde sadece kırmızı renk açan en güzel Şakayıkları görüntülemek için çaba sarf etti.  EXPO 2016 Antalya Ajansı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Likya’nın Dağları ve Yaylaları Grubu üyelerinin katıldığı foto safarinin ilk durağı, Hisarçandır köyü Sarıçınar mevkiindeki doğal Şakayık alanı oldu. Milli Dağcı Ömer Faruk Gülşen rehberliğindeki foto safariye katılanlar bu mevsim ilk kez çiçeklenen şakayıkları görüntülediler. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, alana düzenlenen ilk etkinliğe yaklaşık 100 kişinin katılmasından ve basının ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Batı Toroslar’da bin 600 metre rakıma kadar yayılış gösteren Şakayık’ta mayıs ayı sonuna kadar çiçeklenmenin devam edeceğini belirten Haşmet Suiçmez, doğal yaşama ve çiçeklere ilgi duyan herkesi Şakayık alanını görmeye çağırdı. Hisarçandır’daki geziyi tamamlayan grup, foto safariye Alınlı Dağı Ekizce Yaylası’ndaki Şakayık alanında devam ettiler.
ŞAKAYIK'A ÖZEL FOTO SAFARİ

 Expo 2016 sembol çiçeği 'Şakayık' için foto safari düzenlendi. Konyaaltı ilçesi Hisarçandır köyündeki doğal şakayık alanına gazeteciler ve dağcılar Toros Dağları eteklerinde sadece kırmızı renk açan en güzel Şakayıkları görüntülemek için çaba sarf etti. 
EXPO 2016 Antalya Ajansı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Likya’nın Dağları ve Yaylaları Grubu üyelerinin katıldığı foto safarinin ilk durağı, Hisarçandır köyü Sarıçınar mevkiindeki doğal Şakayık alanı oldu. Milli Dağcı Ömer Faruk Gülşen rehberliğindeki foto safariye katılanlar bu mevsim ilk kez çiçeklenen şakayıkları görüntülediler.
EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, alana düzenlenen ilk etkinliğe yaklaşık 100 kişinin katılmasından ve basının ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Batı Toroslar’da bin 600 metre rakıma kadar yayılış gösteren Şakayık’ta mayıs ayı sonuna kadar çiçeklenmenin devam edeceğini belirten Haşmet Suiçmez, doğal yaşama ve çiçeklere ilgi duyan herkesi Şakayık alanını görmeye çağırdı.
Hisarçandır’daki geziyi tamamlayan grup, foto safariye Alınlı Dağı Ekizce Yaylası’ndaki Şakayık alanında devam ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.