Sahte polis çetesinden 3 milyonluk vurgun

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2017 - 12:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sahte polis çetesinden 3 milyonluk vurgun

Antalya’da kendilerini ‘polis komiseri’ olarak tanıtıp vatandaşları yaklaşık 3 milyon TL değerinde telefonla dolandıran 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya’da kendilerini ‘polis komiseri’ olarak tanıtıp telefonla aradıkları vatandaşlardan adlarının terör örgütüne karıştığını söyleyerek para isteyen A.B.T (28) ve H.D (23), Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yan-Dol ekipleri tarafından yakalandı. Şahısların telefonla dolandırdıkları kişilerden 450 bin euro ile 100 bin TL değerinde altın aldıkları ve 75 bin TL kredi çektirdikleri belirlendi. Şahısların şuana kadar 3 milyon TL değerinde dolandırıcılık yaptığı tespit edildi. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Antalya’da kendilerini ‘polis komiseri’ olarak tanıtıp vatandaşları yaklaşık 3 milyon TL değerinde telefonla dolandıran 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya’da kendilerini ‘polis komiseri’ olarak tanıtıp telefonla aradıkları vatandaşlardan adlarının terör örgütüne karıştığını söyleyerek para isteyen A.B.T (28) ve H.D (23), Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yan-Dol ekipleri tarafından yakalandı. Şahısların telefonla dolandırdıkları kişilerden 450 bin euro ile 100 bin TL değerinde altın aldıkları ve 75 bin TL kredi çektirdikleri belirlendi. Şahısların şuana kadar 3 milyon TL değerinde dolandırıcılık yaptığı tespit edildi. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.