SAHTE PARALARIYLA YAKALANDILAR

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2015 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SAHTE PARALARIYLA YAKALANDILAR

BURDUR'DA SAHTE PARA OPERASYONU
Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik uygulamasında bir araçta yapılan aramada çok sayıda sahte para ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, yabancı parada sahteciliğe yönelik istihbari çalışma yapan Burdur Jandarması, şüpheli A.A, R.A ve H.A'nın içinde bulunduğu aracı durdurdu. Trafik uygulamasında durdurulan araçta yapılan aramada, 404 adet 20'lik sahte İngiliz Sterlini, 362 adet 50'lik sahte İngiliz Sterlini ve 7 adet farklı markalarda cep telefonu ele geçirildi. Sahte paralar ve cep telefonlarına el koyan jandarma ekipleri, şüpheli A.A, R.A ve H.A'yı gözaltına aldı. Yabancı parada sahtecilik suçundan gözaltına alınan A.A, R.A ve H.A, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  
BURDUR'DA SAHTE PARA OPERASYONU

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik uygulamasında bir araçta yapılan aramada çok sayıda sahte para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, yabancı parada sahteciliğe yönelik istihbari çalışma yapan Burdur Jandarması, şüpheli A.A, R.A ve H.A'nın içinde bulunduğu aracı durdurdu. Trafik uygulamasında durdurulan araçta yapılan aramada, 404 adet 20'lik sahte İngiliz Sterlini, 362 adet 50'lik sahte İngiliz Sterlini ve 7 adet farklı markalarda cep telefonu ele geçirildi. Sahte paralar ve cep telefonlarına el koyan jandarma ekipleri, şüpheli A.A, R.A ve H.A'yı gözaltına aldı.

Yabancı parada sahtecilik suçundan gözaltına alınan A.A, R.A ve H.A, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.