SAHİLLER BOMBOŞ

Turizm 13.01.2016 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SAHİLLER BOMBOŞ

YAĞIŞLI HAVALARIN ETKİSİNİ ARTIRDIĞI ANTALYA’DA KUMSALLAR VE SAHİL ALANLARI BOMBOŞ KALDI.
Antalya'da her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Konyaaltı Plajı'nda deniz sezonu kapandı, tatilcilerin yerini son iki gündür sahilde balık avlayanlar aldı.Sabah erken saatlerde sahile gelen bazı vatandaşlar selfie çekti. Dalgalı havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar ise banklara oturarak dalgaların kıyıya vurmasını izledi. Antalya’da yağmurlu ve kapalı havanın 2 gün daha devam edeceği tahmin ediliyor Edinilen  bilgilere göre, Antalya’da hava sıcaklıklarında bir değişiklik yok. Antalya’da perşembe kapalı 18 derece, cuma günü ise parçalı bulutlu 16 derece olacağı kaydedildi. Deniz suyu sıcaklığının da 17 derece olacağıbekleniyor.
YAĞIŞLI HAVALARIN ETKİSİNİ ARTIRDIĞI ANTALYA’DA KUMSALLAR VE SAHİL ALANLARI BOMBOŞ KALDI.

Antalya'da her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Konyaaltı Plajı'nda deniz sezonu kapandı, tatilcilerin yerini son iki gündür sahilde balık avlayanlar aldı.Sabah erken saatlerde sahile gelen bazı vatandaşlar selfie çekti. Dalgalı havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar ise banklara oturarak dalgaların kıyıya vurmasını izledi. Antalya’da yağmurlu ve kapalı havanın 2 gün daha devam edeceği tahmin ediliyor

Edinilen  bilgilere göre, Antalya’da hava sıcaklıklarında bir değişiklik yok. Antalya’da perşembe kapalı 18 derece, cuma günü ise parçalı bulutlu 16 derece olacağı kaydedildi. Deniz suyu sıcaklığının da 17 derece olacağıbekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.