Sahildeki güreşlerin başpehlivanı Ali Gürbüz

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2018 - 22:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sahildeki güreşlerin başpehlivanı Ali Gürbüz

Antalya'da sahildeki güreşlerin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu
  Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Güreşleri tamamlandı. 7 kategoride 240 güreşçinin kıyasıya yarıştığı güreşlerin sonunda başpehlivan, tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu. Finalde rakibi Ahmet Serbest ile karşılaşan Gürbüz, kıyasıya süren mücadele sonrası rakibinin sakatlanarak güreşten ayrılması sonrası başpehlivanlığını ilan etti. Güreş sonrası düşüncelerini anlatan Gürbüz, ortamın çok güzel olduğunu belirterek kendilerini desteklemeye gelen seyircilere teşekkür etti. 6. Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Güreşleri'nin ağası ise 80 bin TL ile iş adamı Hasan Ekinci oldu. Yarışma süresince en dikkat çeken görüntü ise Selinus Sahilinde yaşandı. Er meydanında terleyen güreşçiler kendilerini Akdeniz'in serin sularına bıraktı. Bazı güreşçilerin ise denizde antrenman yapması ilginç görüntüler oluşturdu. Güreşler sonrası dereceye girenlere ödülleri törenle takdim edildi.
Antalya'da sahildeki güreşlerin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu

 

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Güreşleri tamamlandı. 7 kategoride 240 güreşçinin kıyasıya yarıştığı güreşlerin sonunda başpehlivan, tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu.

Finalde rakibi Ahmet Serbest ile karşılaşan Gürbüz, kıyasıya süren mücadele sonrası rakibinin sakatlanarak güreşten ayrılması sonrası başpehlivanlığını ilan etti.

Güreş sonrası düşüncelerini anlatan Gürbüz, ortamın çok güzel olduğunu belirterek kendilerini desteklemeye gelen seyircilere teşekkür etti.

6. Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Güreşleri'nin ağası ise 80 bin TL ile iş adamı Hasan Ekinci oldu.

Yarışma süresince en dikkat çeken görüntü ise Selinus Sahilinde yaşandı. Er meydanında terleyen güreşçiler kendilerini Akdeniz'in serin sularına bıraktı. Bazı güreşçilerin ise denizde antrenman yapması ilginç görüntüler oluşturdu.

Güreşler sonrası dereceye girenlere ödülleri törenle takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.