SAĞLIK TURİZMİ PROJE SÜREÇ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2014 - 10:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SAĞLIK TURİZMİ PROJE SÜREÇ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNDEN SAĞLIK TURİZMİ PROJE SÜREÇ YÖNETİMİ EĞİTİMİ
 Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) tarafından kamu hastaneleri birliklerinin Uluslararası Hasta Merkezi ve bağlı hastanelerde bulunan Uluslararası Hasta Birimlerinde görev yapan personellerin sağlık turizmi ve turistin sağlığı kapsamında daha iyi hizmet verebilmeleri, etkin projeler hazırlayabilmeleri ve yönetebilmeleri amacı ile “Sağlık Turizmi Proje Süreç Yönetimi” konulu eğitim gerçekleştirildi. Eğitime, AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, AKHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş, AKHB Uzmanları ile İzmir Kamu Hastaneleri Birliği (KHB), İstanbul Bakırköy KHB, İstanbul Anadolu KHB, Tekirdağ KHB, Ankara KHB, Aydın KHB, Muğla KHB, Trabzon KHB, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi, Alanya Devlet Hastanesi, Finike Devlet Hastanesi, Manavgat Devlet Hastanesi ile Bodrum Devlet Hastanesi’nin sağlık turizmi birimi çalışanları katıldı.AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş “Sağlık Turizmi Proje Süreç Yönetimi Eğitimi” ile sağlık turizmi konusunda kamu kurumlarının proje hazırlama potansiyellerini ortaya çıkarmayı, bu doğrultuda çalışanlara hem proje yazma hem de proje yönetme becerisi kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.Eğitim sonunda AKHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş, katılımcılara "Sağlık Turizmi Proje Süreç Yönetimi Eğitimi Katılım Belgesi" takdim etti.
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNDEN SAĞLIK TURİZMİ PROJE SÜREÇ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

 Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) tarafından kamu hastaneleri birliklerinin Uluslararası Hasta Merkezi ve bağlı hastanelerde bulunan Uluslararası Hasta Birimlerinde görev yapan personellerin sağlık turizmi ve turistin sağlığı kapsamında daha iyi hizmet verebilmeleri, etkin projeler hazırlayabilmeleri ve yönetebilmeleri amacı ile “Sağlık Turizmi Proje Süreç Yönetimi” konulu eğitim gerçekleştirildi. 
Eğitime, AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, AKHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş, AKHB Uzmanları ile İzmir Kamu Hastaneleri Birliği (KHB), İstanbul Bakırköy KHB, İstanbul Anadolu KHB, Tekirdağ KHB, Ankara KHB, Aydın KHB, Muğla KHB, Trabzon KHB, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi, Alanya Devlet Hastanesi, Finike Devlet Hastanesi, Manavgat Devlet Hastanesi ile Bodrum Devlet Hastanesi’nin sağlık turizmi birimi çalışanları katıldı.
AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş “Sağlık Turizmi Proje Süreç Yönetimi Eğitimi” ile sağlık turizmi konusunda kamu kurumlarının proje hazırlama potansiyellerini ortaya çıkarmayı, bu doğrultuda çalışanlara hem proje yazma hem de proje yönetme becerisi kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.
Eğitim sonunda AKHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş, katılımcılara "Sağlık Turizmi Proje Süreç Yönetimi Eğitimi Katılım Belgesi" takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.