SAGALASSOS KAZI BAŞKANINDAN BAŞKAN KAPLAN’A ZİYARET

Gündem 04.07.2018 - 16:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SAGALASSOS KAZI BAŞKANINDAN BAŞKAN KAPLAN’A ZİYARET

Yaklaşık 25 yıldır devam eden kazı çalışmaları bu hafta başlıyor.
Sagalassos Kazı Başkanı Prof. Dr. Jeroen POBLOME çalışmalar öncesi Başkan Aydın KAPLAN’ı ziyaret etti.Ziyarette kazı çalışmaları hakkında bilgi veren Pomble:” Her yıl olduğu gibi yine Ağlasundayız. Kazı çalışmalarında yerli halktan yaklaşık 100 kişi çalışmakta Bu yıl bir ay sürecek kazılarda farklı alanlarda yeni bir şeyler bulmak gün yüzüne çıkarmak hedefimiz” dedi. Özellikle yerel yönetimin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.    Başkan Aydın Kaplan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Belçikalı dostlarımız bizim fahri hemşehrilerimiz oldu,yaklaşık 25 yıldır süren kazılarda çoğu çalışan emekli oldu, ilçemize yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz, çalışmalarını Ağlasunlular ve belediye olarak her zaman destekleyeceğiz” dedi. (AĞLASUN HABER)
Yaklaşık 25 yıldır devam eden kazı çalışmaları bu hafta başlıyor.

Sagalassos Kazı Başkanı Prof. Dr. Jeroen POBLOME çalışmalar öncesi Başkan Aydın KAPLAN’ı ziyaret etti.Ziyarette kazı çalışmaları hakkında bilgi veren Pomble:” Her yıl olduğu gibi yine Ağlasundayız. Kazı çalışmalarında yerli halktan yaklaşık 100 kişi çalışmakta Bu yıl bir ay sürecek kazılarda farklı alanlarda yeni bir şeyler bulmak gün yüzüne çıkarmak hedefimiz” dedi. Özellikle yerel yönetimin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

   Başkan Aydın Kaplan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Belçikalı dostlarımız bizim fahri hemşehrilerimiz oldu,yaklaşık 25 yıldır süren kazılarda çoğu çalışan emekli oldu, ilçemize yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz, çalışmalarını Ağlasunlular ve belediye olarak her zaman destekleyeceğiz” dedi. (AĞLASUN HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.