SINIRDA TIR KRİZİ

Gündem 07.05.2022 - 14:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SINIRDA TIR KRİZİ

Sınırda TIR krizi! Kendi plakasına öncelik veriyor! Kuyruğun sonu gözükmüyor…
Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan en önemli kapılarından olan Sarp Sınır Kapısı'nda uzun tır kuyrukları oluştu.   Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ise uzun kuyruğun Gürcistan’ın keyfi uygulamasından kaynaklandığını söyledi. Akyürek, Gürcistan'ın Türk plakalı TIR'ları bekletip Gürcü plakalı TIR'ların geçişlerine izin verdiğini dile getirdi.  
Sınırda TIR krizi! Kendi plakasına öncelik veriyor! Kuyruğun sonu gözükmüyor…

Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan en önemli kapılarından olan Sarp Sınır Kapısı'nda uzun tır kuyrukları oluştu.

 

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ise uzun kuyruğun Gürcistan’ın keyfi uygulamasından kaynaklandığını söyledi.

Akyürek, Gürcistan'ın Türk plakalı TIR'ları bekletip Gürcü plakalı TIR'ların geçişlerine izin verdiğini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.