SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR KIŞ GERİ GELİYOR

Gündem 17.05.2022 - 07:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR KIŞ GERİ GELİYOR

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR KIŞ GERİ GELİYOR
Son dakika haberine göre haftalardır etkili olan sıcak havaların yerini, soğuk ve yağışlı havalar alacak.   Meteorolojiden yapılan tahminlere göre, hafta ortasında sıcaklıklar düşerken, birçok ilde yağmur da etkili olacak. Öte yandan uzmanlar da konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken, soğuk ve yağışlı havaların hafta sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Ayrıca perşembe günü için kar yağışı uyarısı da geldi.
SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR KIŞ GERİ GELİYOR

Son dakika haberine göre haftalardır etkili olan sıcak havaların yerini, soğuk ve yağışlı havalar alacak.
 

Meteorolojiden yapılan tahminlere göre, hafta ortasında sıcaklıklar düşerken, birçok ilde yağmur da etkili olacak. Öte yandan uzmanlar da konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken, soğuk ve yağışlı havaların hafta sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Ayrıca perşembe günü için kar yağışı uyarısı da geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.