Rubato’dan unutulmaz konser

Yaşam 27.05.2018 - 11:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Rubato’dan unutulmaz konser

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Rubato Müzik grubu, seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Rubato Müzik grubu, seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında Rubato sahne aldı. Eski otogar alanında düzenlenen konserde Rubato seslendirdiği şarkılarla Burdurlulara unutulmaz bir akşam yaşattı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Rubato Müzik Grubu’nu sevenleri yalnız bırakmadı. Bir Ramazan Ayı’nı da birlikte geçirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bugün çok özel bir grupla beraberiz. Olumsuz hava koşulların rağmen sizlerle ve bizlerle birlikte oldular. Uzun süredir dinliyorum kendilerini gerçekten bu batı çalgılarıyla Türk müziğinin eşsiz ezgilerini çok güzel söyleyen bir grup ve kendilerinin de sıkı takipçileriyim. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Ramazan eğlencelerinin ilki oldu. Göreve başladığım gün bir söz vermiştim. Burdur her şeyin güzeline ve iyisine layık demiştim. İstanbul da Ankara'da ve İzmir'de ne varsa Burdur’da da o olacak demiştim. Elimden geldiğince bu sözümün arkasında durmaya çalışıyorum. Böyle özel insanları da sizlerle bir araya getirmeye çalışıyorum “diye konuştu. Konser sonunda Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, grup üyelerine anmalık  ve çiçek takdim etti.
Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Rubato Müzik grubu, seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Rubato Müzik grubu, seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında Rubato sahne aldı.

Eski otogar alanında düzenlenen konserde Rubato seslendirdiği şarkılarla Burdurlulara unutulmaz bir akşam yaşattı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Rubato Müzik Grubu’nu sevenleri yalnız bırakmadı.

Bir Ramazan Ayı’nı da birlikte geçirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bugün çok özel bir grupla beraberiz. Olumsuz hava koşulların rağmen sizlerle ve bizlerle birlikte oldular. Uzun süredir dinliyorum kendilerini gerçekten bu batı çalgılarıyla Türk müziğinin eşsiz ezgilerini çok güzel söyleyen bir grup ve kendilerinin de sıkı takipçileriyim. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Ramazan eğlencelerinin ilki oldu. Göreve başladığım gün bir söz vermiştim. Burdur her şeyin güzeline ve iyisine layık demiştim. İstanbul da Ankara'da ve İzmir'de ne varsa Burdur’da da o olacak demiştim. Elimden geldiğince bu sözümün arkasında durmaya çalışıyorum. Böyle özel insanları da sizlerle bir araya getirmeye çalışıyorum “diye konuştu.

Konser sonunda Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, grup üyelerine anmalık  ve çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.