Restoranda Silahlar Konuştu: 1 Ölü, 2 Yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2019 - 16:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Restoranda Silahlar Konuştu: 1 Ölü, 2 Yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir restoranda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde bir restoranda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 21.00 sıralarında Dinek Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, T.D. ve Y.D, geldikleri restoranda H.S’ye henüz belirlenemeyen bir nedenle pompalı tüfekle ateş açtı. H.S. göğsüne isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralandı. Olayı haber alıp gelen H.S’nin kardeşi Ş.S. de kavgaya dahil oldu. Tarafların birbirine silahla ateş etmesi sonucu Ş.S. ve T.D. yaralandı. Y.D. olay yerine gelen İ.Z. ile otomobille kaçtı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri H.S’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olan Ş.S. ile T.D. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde bir restoranda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir restoranda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 21.00 sıralarında Dinek Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, T.D. ve Y.D, geldikleri restoranda H.S’ye henüz belirlenemeyen bir nedenle pompalı tüfekle ateş açtı. H.S. göğsüne isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralandı. Olayı haber alıp gelen H.S’nin kardeşi Ş.S. de kavgaya dahil oldu. Tarafların birbirine silahla ateş etmesi sonucu Ş.S. ve T.D. yaralandı. Y.D. olay yerine gelen İ.Z. ile otomobille kaçtı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri H.S’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olan Ş.S. ile T.D. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.