Rektör SAATCI, Türk Eğitim Vakfı Üyeleri ile buluştu

Eğitim 28.03.2014 - 10:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Rektör SAATCI, Türk Eğitim Vakfı Üyeleri ile buluştu

Rektör SAATCI, Türk Eğitim Vakfı (TEV) Üyeleri ile Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi
Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI, Üniversite öğrencileri ile birlikte Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şubesi üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen öğle yemeğine TEV Antalya Şubesi Başkanı Emin DEMİRÖRS de katıldı. Vakfın faaliyetlerinden bahseden TEV Antalya Şubesi Başkanı Emin DEMİRÖRS, Burdur da 30 öğrenciye burs yardımında bulunduklarını belirtti. TEV’in gerçekleştirdiği faaliyetleri takdirle karşıladıklarını söyleyen Rektör SAATCI, öğrencilere sağlanan bursların önemine vurgu yaptı. 
Rektör SAATCI, Türk Eğitim Vakfı (TEV) Üyeleri ile Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI, Üniversite öğrencileri ile birlikte Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şubesi üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen öğle yemeğine TEV Antalya Şubesi Başkanı Emin DEMİRÖRS de katıldı. Vakfın faaliyetlerinden bahseden TEV Antalya Şubesi Başkanı Emin DEMİRÖRS, Burdur da 30 öğrenciye burs yardımında bulunduklarını belirtti.

TEV’in gerçekleştirdiği faaliyetleri takdirle karşıladıklarını söyleyen Rektör SAATCI, öğrencilere sağlanan bursların önemine vurgu yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.