SAATCI FARABİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Eğitim 25.12.2013 - 16:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SAATCI FARABİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

REKTÖR SAATCI FARABİ ÖĞRENCİLERİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
Rektör Prof.Dr. Mustafa SAATCI, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Farabi değişim programından yararlanarak farklı üniversitelerden üniversitemize gelen öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi. Rektör SAATCI ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer EROĞLU, Farabi Kurum Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Onur SUNGUR ve Farabi ofis çalışanlarının yer aldığı etkinliğe, 26 farklı üniversiteden gelen 40 öğrenci katıldı. Avşarhan’da düzenlenen kahvaltıda Rektör SAATCI, üniversitemizi tercih eden öğrencilere bir konuşma yaptı ve öğrencilerin sorularını cevapladı. Kahvaltının ardından öğrencilere yeni yıl dolayısıyla hazırlanan hediye çantaları takdim edildi.
REKTÖR SAATCI FARABİ ÖĞRENCİLERİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Rektör Prof.Dr. Mustafa SAATCI, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Farabi değişim programından yararlanarak farklı üniversitelerden üniversitemize gelen öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi. Rektör SAATCI ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer EROĞLU, Farabi Kurum Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Onur SUNGUR ve Farabi ofis çalışanlarının yer aldığı etkinliğe, 26 farklı üniversiteden gelen 40 öğrenci katıldı.

Avşarhan’da düzenlenen kahvaltıda Rektör SAATCI, üniversitemizi tercih eden öğrencilere bir konuşma yaptı ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kahvaltının ardından öğrencilere yeni yıl dolayısıyla hazırlanan hediye çantaları takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.