Rektör Korkmazdan Ayrıntı’ya ziyaret

11.01.2019 - 10:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Rektör Korkmazdan Ayrıntı’ya ziyaret

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Kılınç Ayrıntı Dergimizi ve bakayrinti.com haber sitemizi ziyaret etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Kılınç Ayrıntı Dergimizi ve bakayrinti.com haber sitemizi ziyaret etti. Büromuza gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Rektör Adem Korkmaz gazeteciliğin önemini vurguladı. Prof. Dr. Adem Korkmaz düzenlediği ziyarette Dergimiz İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş’ın sorularını yanıtladı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’in her geçen yıl gelişerek büyüdüğünün altını çizen Rektör Çakar, “Kurulacak yeni fakülteler ile birlikte gücümüze güç katacağız” dedi. Dergi Ayrıntı ve bakayrinti.com haber sitemizi takip ettiğini anlatan Rektör Korkmaz, “Burdur’umuzdaki gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirerek, yerel ve bölgesel kalkınmadan vatandaşlarımızı haberdar eden, bölgemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenen yerel basınımız da özveriyle yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettirerek, ülkemizle birlikte şehrimizin de kalkınmasına ve demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlamaktadır. Bu yüzden basını önemsiyor maddi manevi destekliyoruz” şeklinde konuştu. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin Burdur’un geleceğine ışık tutan önem bir kaynak olduğunu vurgulayan İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş, “Bizi ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Üniversitemizi yakından takip ediyoruz. Yapılan her çalışmayı destekliyoruz. MAKÜ’nün Burdur için öneminin farkındayız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Kılınç Ayrıntı Dergimizi ve bakayrinti.com haber sitemizi ziyaret etti.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Kılınç Ayrıntı Dergimizi ve bakayrinti.com haber sitemizi ziyaret etti. Büromuza gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Rektör Adem Korkmaz gazeteciliğin önemini vurguladı. Prof. Dr. Adem Korkmaz düzenlediği ziyarette Dergimiz İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş’ın sorularını yanıtladı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’in her geçen yıl gelişerek büyüdüğünün altını çizen Rektör Çakar, “Kurulacak yeni fakülteler ile birlikte gücümüze güç katacağız” dedi.

Dergi Ayrıntı ve bakayrinti.com haber sitemizi takip ettiğini anlatan Rektör Korkmaz, “Burdur’umuzdaki gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirerek, yerel ve bölgesel kalkınmadan vatandaşlarımızı haberdar eden, bölgemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenen yerel basınımız da özveriyle yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettirerek, ülkemizle birlikte şehrimizin de kalkınmasına ve demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlamaktadır. Bu yüzden basını önemsiyor maddi manevi destekliyoruz” şeklinde konuştu. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin Burdur’un geleceğine ışık tutan önem bir kaynak olduğunu vurgulayan İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş, “Bizi ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Üniversitemizi yakından takip ediyoruz. Yapılan her çalışmayı destekliyoruz. MAKÜ’nün Burdur için öneminin farkındayız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.