REKTÖR KORKMAZ’DAN BÜYÜK MÜJDE

Gündem 29.05.2018 - 13:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

REKTÖR KORKMAZ’DAN BÜYÜK MÜJDE

Korkmaz: “İlk defa öğrenci alacak bölümler var”
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, YÖK tarafından da onaylanan büyük bir müjde verdi ve “Üniversitemiz akademik alanda niteliksel büyümesine devam ediyor.2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ilk defa öğrenci alacak 15 yeni seçkin bölüm ve program YÖK tarafından onaylandı. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun.” diyerek hem akademik çevreyi hem de Burdur’u tebrik etti. Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrenci alınacak bölümleri müjdeledi. Buna göre : İngiliz Dili ve Edebiyatı, Biyoloji, Elektrik- Elektronik Mühendisliği,  Fizyoterapi, Anestezi ve Tapu Kadastro gibi bölümlerden de öğrenci alınacak. Korkmaz,  ilk kez öğrenci alacak bölümlerin listesinin fotoğrafını paylaştı. 
Korkmaz: “İlk defa öğrenci alacak bölümler var”

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, YÖK tarafından da onaylanan büyük bir müjde verdi ve “Üniversitemiz akademik alanda niteliksel büyümesine devam ediyor.2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ilk defa öğrenci alacak 15 yeni seçkin bölüm ve program YÖK tarafından onaylandı. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun.” diyerek hem akademik çevreyi hem de Burdur’u tebrik etti.

Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrenci alınacak bölümleri müjdeledi. Buna göre : İngiliz Dili ve Edebiyatı, Biyoloji, Elektrik- Elektronik Mühendisliği,  Fizyoterapi, Anestezi ve Tapu Kadastro gibi bölümlerden de öğrenci alınacak. Korkmaz,  ilk kez öğrenci alacak bölümlerin listesinin fotoğrafını paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.