REKTÖR KORKMAZ BUCAK İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Gündem 04.04.2021 - 12:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

REKTÖR KORKMAZ BUCAK İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU

REKTÖR KORKMAZ BUCAK İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Bucak ilçesine ziyarette bulundu.     Rektör korkmaz, Bucak Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve Bucak Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği öğrencileri ile buluştu. Bucak Sağlık Yüksekokulu uygulamalı eğitimindeki simülasyonlarla oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Rektör Korkmaz, "Bucak Teknoloji Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Emin Gülmez Teknik Bilimler MYO’da uygulamalı eğitimdeki öğrencilerimizle buluştuk. Kampüsler onlarla güzel." sözlerini kullandı.  
REKTÖR KORKMAZ BUCAK İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Bucak ilçesine ziyarette bulundu.
 

 

Rektör korkmaz, Bucak Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve Bucak Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği öğrencileri ile buluştu. Bucak Sağlık Yüksekokulu uygulamalı eğitimindeki simülasyonlarla oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Rektör Korkmaz, "Bucak Teknoloji Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Emin Gülmez Teknik Bilimler MYO’da uygulamalı eğitimdeki öğrencilerimizle buluştuk. Kampüsler onlarla güzel." sözlerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.