Rektör KORKMAZ Bereket TV’de

Gündem 25.04.2017 - 14:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Rektör KORKMAZ Bereket TV’de

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ 26 Nisan Çarşamba günü Bereket TV’de canlı yayın konuğu olacak.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ulusal ve yerelde bölgesel katma değerini hızla yükseltiyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yapmış olduğu projelerle sektöre yön vererek, ülke ekonomisine katma değer katıyor. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın açıklamasıyla Kalkınma Bakanlığı tarafından 2006 yılında kurulan 40 üniversiteden desteklenecek 5 üniversite arasında ilk sırayı alarak birinci pilot üniversite seçilmesi ile "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması" temalı proje çalışmaları kapsamında "Hayvancılık"alanında çalışmalarını sürdürüyor. Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ projede gelinen son noktayı, proje kapsamında yapılan çalışmaları ve projenin Milli Tarım Politikası çerçevesinde nasıl bir katma değer sağladığını Bereket TV ekranlarında “Umut ÖZDİL ile Gündemin Bereketi” programında canlı yayında aktaracak. 26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 09.00’da canlı olarak yayınlanacak programda Rektör KORKMAZ , Umut ÖZDİL’in sorularını cevaplayacak.
MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ 26 Nisan Çarşamba günü Bereket TV’de canlı yayın konuğu olacak.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ulusal ve yerelde bölgesel katma değerini hızla yükseltiyor.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yapmış olduğu projelerle sektöre yön vererek, ülke ekonomisine katma değer katıyor. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın açıklamasıyla Kalkınma Bakanlığı tarafından 2006 yılında kurulan 40 üniversiteden desteklenecek 5 üniversite arasında ilk sırayı alarak birinci pilot üniversite seçilmesi ile "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması" temalı proje çalışmaları kapsamında "Hayvancılık"alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ projede gelinen son noktayı, proje kapsamında yapılan çalışmaları ve projenin Milli Tarım Politikası çerçevesinde nasıl bir katma değer sağladığını Bereket TV ekranlarında “Umut ÖZDİL ile Gündemin Bereketi” programında canlı yayında aktaracak.

26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 09.00’da canlı olarak yayınlanacak programda Rektör KORKMAZ , Umut ÖZDİL’in sorularını cevaplayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.