REKTÖR ADAYI PROF. DR. ADEM KORKMAZ’DAN DERGİMİZE NEZAKET ZİYARETİ

Gündem 06.03.2015 - 16:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

REKTÖR ADAYI PROF. DR. ADEM KORKMAZ’DAN DERGİMİZE NEZAKET ZİYARETİ

REKTÖR ADAYI PROF. DR. ADEM KORKMAZ’DAN DERGİMİZE NEZAKET ZİYARETİ
  Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Adem Korkmaz Dergimiz bürosuna nezaket ziyaretinde bulundu. Dergi Ayrıntı’nın Sahibi Cemalettin Bektaş ve Dergi Ayrıntı’nın Editörü Yrd. Doç. Dr. Rıza Oğraş ile görüşen Prof. Dr. Adem Korkmaz; “Akademik bir yayına sahip olan derginizi merakla okuyorum. Ele aldığınız konular ve akademik yazıların olması derginizi daha da güzel kılıyor. Yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü için adaylığını koyduğunu, hızla büyüyüyen ,  Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde öğrenci arttırma vizyonlarının olduğunu vurgulayarak; “Burdur’a 20 bin öğrenci yetmez. Yakın gelecekte bu öğrenci sayımız 40 bin olması gerekiyor. Akademisyen sayısı da iki katından fazla olması gerekiyor. Bu vizyonumuzu gerçekleştirmek ve Burdur ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni bütünleştirmek için Rektörlüğe adayım” dedi. Dergi Ayrıntı’nın Sahibi Cemalettin Bektaş da Prof. Dr. Adem Korkmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Bektaş, “Burdur’un gözbebeği olan Üniversitemiz için hayırlısı olsun” diyerek Prof. Dr. Korkmaz’a başarılar diledi.
REKTÖR ADAYI PROF. DR. ADEM KORKMAZ’DAN DERGİMİZE NEZAKET ZİYARETİ

 

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Adem Korkmaz Dergimiz bürosuna nezaket ziyaretinde bulundu.

Dergi Ayrıntı’nın Sahibi Cemalettin Bektaş ve Dergi Ayrıntı’nın Editörü Yrd. Doç. Dr. Rıza Oğraş ile görüşen Prof. Dr. Adem Korkmaz; “Akademik bir yayına sahip olan derginizi merakla okuyorum. Ele aldığınız konular ve akademik yazıların olması derginizi daha da güzel kılıyor. Yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü için adaylığını koyduğunu, hızla büyüyüyen ,  Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde öğrenci arttırma vizyonlarının olduğunu vurgulayarak; “Burdur’a 20 bin öğrenci yetmez. Yakın gelecekte bu öğrenci sayımız 40 bin olması gerekiyor. Akademisyen sayısı da iki katından fazla olması gerekiyor. Bu vizyonumuzu gerçekleştirmek ve Burdur ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni bütünleştirmek için Rektörlüğe adayım” dedi.

Dergi Ayrıntı’nın Sahibi Cemalettin Bektaş da Prof. Dr. Adem Korkmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Bektaş, “Burdur’un gözbebeği olan Üniversitemiz için hayırlısı olsun” diyerek Prof. Dr. Korkmaz’a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.