REKORU KAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORLAR

Dünya 15.01.2022 - 10:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

REKORU KAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORLAR

Dünyanın en çok dövmeye sahip olan çifti” unvanıyla Guinness’e girdiler
Uraguaylı Victor Hugo Peralta ve eşi Gabriela, "Dünyanın en çok değişen çifti" olarak tanınmayı başardı. Üstelik bu popülerlik onlara “Dünyanın en çok dövmeye sahip çifti” olarak Guinness rekortmenliğini getirdi. Vücut modifikasyonlarına karşı büyük bir ilgileri olduğunu belirten çift, dövmelerin yanında bedenlerini piercing ve implant gibi detaylarla destekledi. Dillerinin ortadan ayrılmasını sağlayan bir prosedür uyguladılar ve dönüşümlerini geliştirebilmek için 50’den fazla sanatçıyla çalıştılar. Birbirlerine dövme yapmaktan büyük zevk aldıklarını dile getiren çift, şu anda arzu ettiklerinin hepsini gerçekleştiremediklerini ve vücut modifikasyonlarına devam edeceklerini dile getirdi.
Dünyanın en çok dövmeye sahip olan çifti” unvanıyla Guinness’e girdiler

Uraguaylı Victor Hugo Peralta ve eşi Gabriela, "Dünyanın en çok değişen çifti" olarak tanınmayı başardı.

Üstelik bu popülerlik onlara “Dünyanın en çok dövmeye sahip çifti” olarak Guinness rekortmenliğini getirdi. Vücut modifikasyonlarına karşı büyük bir ilgileri olduğunu belirten çift, dövmelerin yanında bedenlerini piercing ve implant gibi detaylarla destekledi. Dillerinin ortadan ayrılmasını sağlayan bir prosedür uyguladılar ve dönüşümlerini geliştirebilmek için 50’den fazla sanatçıyla çalıştılar. Birbirlerine dövme yapmaktan büyük zevk aldıklarını dile getiren çift, şu anda arzu ettiklerinin hepsini gerçekleştiremediklerini ve vücut modifikasyonlarına devam edeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.