RAMAZAN BUCAK'TA COŞKUYLA YAŞANACAK

Gündem 25.06.2014 - 21:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

RAMAZAN BUCAK'TA COŞKUYLA YAŞANACAK

Burdur Bucak Belediyesi,on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı'nın gelmesine az bir zaman kala tüm hazırlıklarına devam ediyor. Her hafta gerçekleştirilecek olan 4 özel programla Bucak'ta yaşayan vatandaşlara Ramazan coşkusunu hissettirecek.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri programı kapsamında her hafta çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğini belirtti. Belediye Cumhuriyet Meydanına İftar Çadırı Kuracak Başkan Mutlu açıklamasında , “Bucak Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımıza hizmet için hareket ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri ara vermeden Bucak’ın gelişimi için çalışıyoruz. İnşallah bu Ramazan ayında Bucak'ta hep birlikte programları icra edeceğiz. Belediyemiz olarak Cumhuriyet Meydanı'nda İftar Çadırı kuracağız. İftar Çadırımızda her gün ben yada Belediye Meclis Üyelerimizden bir arkadaşımız halkımızı ağırlayacak.Onlarla birlikte iftar yapacak. Aynı zamanda halkımızla bir arada olacak ev ziyaretleri yaparak mübarek Ramazan ayını geçireceğiz" dedi. Başkan Mutlu Düzenlenecek Programları Açıkladı Kültür ve Sanat Etkinlikleri programları ile ilgili bilgi veren Başkan Mutlu “Ramazan Ayı süresince Cumhuriyet Meydanında  haftada bir gün sosyal etkinlik düzenleyeceğiz. 08 Temmuz Salı akşamı Mustafa Caymaz Konseri, Şiir Dinletisi, Kur’an Tilaveti, Semazen Ney Dinletisi, 13 Temmuz Pazar akşamı İkbal Gülpınar Şiir Dinletisi ve söyleşi yapacak aynı gün İlahi Sanatçısı Mehmet Arıcı konseri düzenleyeceğiz. 19 Temmuz Cumartesi günü Her şey aşk ile aşk olsun isimli Hz. Mevlana’nın Mesnevisi'nden beyitler ve kasidelerle Şems-Mevlana düeti, Türk Tasavvuf Musikisi solo konseri, konserin ardından semazenler hakkında tiyatral bilgilendirme, Sema programı, Sema programının ardından Kuran-ı Kerim okunacak ve Post duası yapılacak. Son programımız olarak 26 Temmuz Cumartesi günü Hacivat Karagöz orta oyunu, çocuk yarışmaları, Kum Sanatçısı Ramazan ayının anlam ve önemini anlatan gösterisi Recep Demirkaynak Stand-up gösterisini düzenleyeceğiz" dedi. Başkan Mutlu, yapılacak olan etkinliklere tüm halkın katılımını beklediklerini ifade ederek  “Ramazan ayının hemşerilerimize, ülkemize ve tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. 
Burdur Bucak Belediyesi,on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı'nın gelmesine az bir zaman kala tüm hazırlıklarına devam ediyor. Her hafta gerçekleştirilecek olan 4 özel programla Bucak'ta yaşayan vatandaşlara Ramazan coşkusunu hissettirecek.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri programı kapsamında her hafta çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğini belirtti.

Belediye Cumhuriyet Meydanına İftar Çadırı Kuracak

Başkan Mutlu açıklamasında , “Bucak Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımıza hizmet için hareket ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri ara vermeden Bucak’ın gelişimi için çalışıyoruz. İnşallah bu Ramazan ayında Bucak'ta hep birlikte programları icra edeceğiz. Belediyemiz olarak Cumhuriyet Meydanı'nda İftar Çadırı kuracağız. İftar Çadırımızda her gün ben yada Belediye Meclis Üyelerimizden bir arkadaşımız halkımızı ağırlayacak.Onlarla birlikte iftar yapacak. Aynı zamanda halkımızla bir arada olacak ev ziyaretleri yaparak mübarek Ramazan ayını geçireceğiz" dedi.

Başkan Mutlu Düzenlenecek Programları Açıkladı

Kültür ve Sanat Etkinlikleri programları ile ilgili bilgi veren Başkan Mutlu “Ramazan Ayı süresince Cumhuriyet Meydanında  haftada bir gün sosyal etkinlik düzenleyeceğiz. 08 Temmuz Salı akşamı Mustafa Caymaz Konseri, Şiir Dinletisi, Kur’an Tilaveti, Semazen Ney Dinletisi, 13 Temmuz Pazar akşamı İkbal Gülpınar Şiir Dinletisi ve söyleşi yapacak aynı gün İlahi Sanatçısı Mehmet Arıcı konseri düzenleyeceğiz.

19 Temmuz Cumartesi günü Her şey aşk ile aşk olsun isimli Hz. Mevlana’nın Mesnevisi'nden beyitler ve kasidelerle Şems-Mevlana düeti, Türk Tasavvuf Musikisi solo konseri, konserin ardından semazenler hakkında tiyatral bilgilendirme, Sema programı, Sema programının ardından Kuran-ı Kerim okunacak ve Post duası yapılacak.

Son programımız olarak 26 Temmuz Cumartesi günü Hacivat Karagöz orta oyunu, çocuk yarışmaları, Kum Sanatçısı Ramazan ayının anlam ve önemini anlatan gösterisi Recep Demirkaynak Stand-up gösterisini düzenleyeceğiz" dedi.

Başkan Mutlu, yapılacak olan etkinliklere tüm halkın katılımını beklediklerini ifade ederek  “Ramazan ayının hemşerilerimize, ülkemize ve tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.