‘RAHMİ MÜDÜR’ (ÖLÜMÜNÜN) BİRİNCİ YILINDA ANILDI

Yaşam 01.11.2017 - 14:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

‘RAHMİ MÜDÜR’ (ÖLÜMÜNÜN) BİRİNCİ YILINDA ANILDI

Burdur Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Av. Rahmi Ermiş vefatının birinci yılında Sultandere Mezarlığındaki mezarıbaşında anıldı.
Anma törenine Merhum Ermiş’in aile ve akrabalarının yanı sıra çalışmışlığındaki görev paydaşlarından olan Burdur Adliyesi, Burdur Barosu ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve üyeleri de katıldı. Uzun yıllar Burdur’da Valilik Basın ve Halkla İlişiler Müdürlüğü yürüten, yakalandığı rahatsızlık nedeniyle de hayata gözlerini yuman merhum Rahmi Ermiş; protokol mensuplarının, bürokratların,   basın mensuplarının, Valilerin ve valilik çalışanlarının olduğu kadar halkın da yakından tanıdığı bir kişi idi.  Basın ve Halka ilişkiler Enformasyonluğunda çalıştığı sürede hukuk fakültesini kazanıp, fakülteyi tamamlayıp, avukatlık diplomasını alıp Burdur Barosu avukatı olarak da çalışmıştı.    Merhum Erniş’in anma töreninde dualar okundu ve mezarına çiçekler bırakıldı. 
Burdur Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Av. Rahmi Ermiş vefatının birinci yılında Sultandere Mezarlığındaki mezarıbaşında anıldı.

Anma törenine Merhum Ermiş’in aile ve akrabalarının yanı sıra çalışmışlığındaki görev paydaşlarından olan Burdur Adliyesi, Burdur Barosu ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve üyeleri de katıldı.

Uzun yıllar Burdur’da Valilik Basın ve Halkla İlişiler Müdürlüğü yürüten, yakalandığı rahatsızlık nedeniyle de hayata gözlerini yuman merhum Rahmi Ermiş; protokol mensuplarının, bürokratların,   basın mensuplarının, Valilerin ve valilik çalışanlarının olduğu kadar halkın da yakından tanıdığı bir kişi idi.  Basın ve Halka ilişkiler Enformasyonluğunda çalıştığı sürede hukuk fakültesini kazanıp, fakülteyi tamamlayıp, avukatlık diplomasını alıp Burdur Barosu avukatı olarak da çalışmıştı.   

Merhum Erniş’in anma töreninde dualar okundu ve mezarına çiçekler bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.