Rahatsızlanan yolcuyu hastaneye kadar götürdü

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2018 - 16:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Rahatsızlanan yolcuyu hastaneye kadar götürdü

Rahatsızlanan yolcuyu hastaneye kadar götürdü
Afyonkarahisar’da halk otobüsü şoförü, rahatsızlanan yaşlı bir yolcuyu güzergahını değiştirerek hastaneye kadar götürdü.  Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yüntaş şirketine ait halk otobüsü şoförü Basri Yağcı, örnek bir davranışa imza attı. Afyonkarahisar Termal-Çarşı seferi yapan halk otobüsü şoförü, Ömer-Gecek Termal bölgesinden binan yaşlı bir yolcunun yolda rahatsızlanması sonucu, güzergahından saparak otobüsteki yolcularla birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi hareket etti. Bu sırada yolcular da rahatsızlanan şahsa ilk yardım müdahalesinde bulundu. Hastanenin acil servisi önüne kadar gelen otobüs burada rahatsızlanan yolcuyu indirerek tekrar güzergahına devam etti.  Halk otobüsü şoförü Yağcı’nın bu davranışı sosyal medyada da takdirle karşılandı. 
Rahatsızlanan yolcuyu hastaneye kadar götürdü

Afyonkarahisar’da halk otobüsü şoförü, rahatsızlanan yaşlı bir yolcuyu güzergahını değiştirerek hastaneye kadar götürdü. 
Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yüntaş şirketine ait halk otobüsü şoförü Basri Yağcı, örnek bir davranışa imza attı. Afyonkarahisar Termal-Çarşı seferi yapan halk otobüsü şoförü, Ömer-Gecek Termal bölgesinden binan yaşlı bir yolcunun yolda rahatsızlanması sonucu, güzergahından saparak otobüsteki yolcularla birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi hareket etti. Bu sırada yolcular da rahatsızlanan şahsa ilk yardım müdahalesinde bulundu. Hastanenin acil servisi önüne kadar gelen otobüs burada rahatsızlanan yolcuyu indirerek tekrar güzergahına devam etti. 
Halk otobüsü şoförü Yağcı’nın bu davranışı sosyal medyada da takdirle karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.