“PÜF NOKTASI”, İZLEYENLER TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANDI

Sanat 23.04.2015 - 14:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“PÜF NOKTASI”, İZLEYENLER TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANDI

“PÜF NOKTASI”, İZLEYENLER TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANDI
Necip Fazıl Kısakürek'in ölümünden sonra basılma fırsatı bulmuş son tiyatro eseri olan "Püf Noktası”, Antalya’nın Alanya ilçesinde Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluştu.  Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Püf Noktası” adlı oyun sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Necip Fazıl Kısakürek’in son tiyatro eseri olan Püf Noktası, edebiyat, sanat, siyaset ve medya düzeninin çarpıklığı ve cemiyet hayatının kabul edilemeyecek yönlerine eleştiri niteliği taşıyor. Yaklaşık 500 kişinin izlediği oyunun, 2 ve 4 Mayıs tarihlerinde Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde seyircisiyle tekrar buluşacağı belirtildi.
“PÜF NOKTASI”, İZLEYENLER TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANDI

Necip Fazıl Kısakürek'in ölümünden sonra basılma fırsatı bulmuş son tiyatro eseri olan "Püf Noktası”, Antalya’nın Alanya ilçesinde Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluştu. 
Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Püf Noktası” adlı oyun sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Necip Fazıl Kısakürek’in son tiyatro eseri olan Püf Noktası, edebiyat, sanat, siyaset ve medya düzeninin çarpıklığı ve cemiyet hayatının kabul edilemeyecek yönlerine eleştiri niteliği taşıyor.
Yaklaşık 500 kişinin izlediği oyunun, 2 ve 4 Mayıs tarihlerinde Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde seyircisiyle tekrar buluşacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.