PTT'den Ramazan Bayramı ve Babalar Günü Kampanyası

Gündem 08.06.2018 - 11:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PTT'den Ramazan Bayramı ve Babalar Günü Kampanyası

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından Ramazan Bayramı ve Babalar Günü'ne özel indirim kampanyası düzenlendi.
PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında 8-14 Haziran'da postaya verilecek yurt içi posta kargosu ve APS kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim uygulanacak Şirket, kampanya kapsamında Ramazan Bayramı'na özel tebrik kartları da hazırladı. PTT iş yerlerinde ücretsiz dağıtılacak tebrik kartlarının posta ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek.   ePttAVM.com'dan özel kampanya   Afyonkarahisar kaymağından üretilen lokumlar ile Gaziantep baklavası Ramazan Bayramı'na yönelik fırsatlarla ePttAVM.com'da müşterilere sunuluyor. Babalar Günü'ne özel kampanyada ise giyimden aksesuara, cep telefonundan tablete pek çok üründe yüzde 70'e varan indirim uygulanıyor.
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından Ramazan Bayramı ve Babalar Günü'ne özel indirim kampanyası düzenlendi.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında 8-14 Haziran'da postaya verilecek yurt içi posta kargosu ve APS kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim uygulanacak

Şirket, kampanya kapsamında Ramazan Bayramı'na özel tebrik kartları da hazırladı. PTT iş yerlerinde ücretsiz dağıtılacak tebrik kartlarının posta ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek.

 

ePttAVM.com'dan özel kampanya

 

Afyonkarahisar kaymağından üretilen lokumlar ile Gaziantep baklavası Ramazan Bayramı'na yönelik fırsatlarla ePttAVM.com'da müşterilere sunuluyor. Babalar Günü'ne özel kampanyada ise giyimden aksesuara, cep telefonundan tablete pek çok üründe yüzde 70'e varan indirim uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.