PTT BAŞMÜDÜRÜ KAZAN’DAN VALİ ŞILDAK’A ZİYARET

Gündem 23.10.2018 - 14:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PTT BAŞMÜDÜRÜ KAZAN’DAN VALİ ŞILDAK’A ZİYARET

Burdur Valisi Hasan Şıldak, PTT Başmüdürü Nevzat Kazan ve beraberinde yer alan heyeti kabul etti.
PTT Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, Başmüdür Kazan’a İdare ve Mali İşler Müdür Vekili Veysel Özçelik, İşletme ve Teknik Birimler Müdür Vekili Huriye Günay, Merkez Müdürü Betül Erol eşlik etti.   Kabulü dolayısıyla Vali Şıldak'a teşekkür eden Kazan, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT olarak yapacakları etkinlikler hakkında kendisine bilgi verdi. Ayrıca ziyareti sırasında PTT Başmüdürlüğü ve ilçe birimleri olarak Burdur genelinde yürütülen hizmetleri kendisiyle paylaştı.   Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Burdur  Valisi Hasan Şıldak, Devlet geleneğimizin en köklü kurumları arasında yer alan PTT Teşkilatının 178. yılını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, PTT Başmüdürü Nevzat Kazan ve beraberinde yer alan heyeti kabul etti.

PTT Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, Başmüdür Kazan’a İdare ve Mali İşler Müdür Vekili Veysel Özçelik, İşletme ve Teknik Birimler Müdür Vekili Huriye Günay, Merkez Müdürü Betül Erol eşlik etti.

 

Kabulü dolayısıyla Vali Şıldak'a teşekkür eden Kazan, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT olarak yapacakları etkinlikler hakkında kendisine bilgi verdi. Ayrıca ziyareti sırasında PTT Başmüdürlüğü ve ilçe birimleri olarak Burdur genelinde yürütülen hizmetleri kendisiyle paylaştı.

 

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Burdur  Valisi Hasan Şıldak, Devlet geleneğimizin en köklü kurumları arasında yer alan PTT Teşkilatının 178. yılını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.