Protokol İmzalandı Yakın Zamanda Çavdır Halkının Hizmetine Sunulacak

Gündem 07.01.2021 - 21:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Protokol İmzalandı Yakın Zamanda Çavdır Halkının Hizmetine Sunulacak

Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, ilçeye yapılacak olan halı saha ve basketbol sahası için spor toto ile protokollerin imzalandığı duyurdu....
Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, ilçeye yapılacak olan halı saha ve basketbol sahası için spor toto ile protokollerin imzalandığı duyurdu.   Başkan Süleyman Kayacan yaptığı açıklamada, " Belediyemizin talebiyle İlçemize yapılacak olan Halı saha ile Basketbol sahası için spor toto ile protokoller imzalanmıştır. Protokollerin imzalanmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. M. Muharrem Kasapoğlu Bey, Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş Bey, Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik ve Milletvekilimiz sayın Yasin Uğur beylere Şahsım Belediyem ve İlçe halkım adına sonsuz Şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.
Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, ilçeye yapılacak olan halı saha ve basketbol sahası için spor toto ile protokollerin imzalandığı duyurdu....

Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, ilçeye yapılacak olan halı saha ve basketbol sahası için spor toto ile protokollerin imzalandığı duyurdu.

 

Başkan Süleyman Kayacan yaptığı açıklamada, " Belediyemizin talebiyle İlçemize yapılacak olan Halı saha ile Basketbol sahası için spor toto ile protokoller imzalanmıştır. Protokollerin imzalanmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. M. Muharrem Kasapoğlu Bey, Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş Bey, Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik ve Milletvekilimiz sayın Yasin Uğur beylere Şahsım Belediyem ve İlçe halkım adına sonsuz Şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.