POLİSTEN ÖĞRENCİYE DESTEK

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2015 - 15:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

POLİSTEN ÖĞRENCİYE DESTEK

MANAVGAT POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
Antalya’nın Manavgat ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından 60. Yıl İlkokulunda Eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunuldu. Manavgat ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 2015-2016 Eğitim ve Öğretim döneminde 60. Yıl İlkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ve Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Cumhur Gözetici ile Toplum destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polislerin katılımıyla ‘Anne Gözün Arkada Kalmasın’ projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunuldu. Öte yandan, Manavgat Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, 28 Eylül Pazartesi günü başlayan 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ilçe’de sorunsuz ve huzur içerisinde geçmesi için emniyet olarak gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.
MANAVGAT POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Antalya’nın Manavgat ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından 60. Yıl İlkokulunda Eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Manavgat ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 2015-2016 Eğitim ve Öğretim döneminde 60. Yıl İlkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ve Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Cumhur Gözetici ile Toplum destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polislerin katılımıyla ‘Anne Gözün Arkada Kalmasın’ projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Öte yandan, Manavgat Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, 28 Eylül Pazartesi günü başlayan 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ilçe’de sorunsuz ve huzur içerisinde geçmesi için emniyet olarak gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.