POLİSLER, KADES HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Gündem 19.11.2021 - 16:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

POLİSLER, KADES HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

POLİSLER, KADES HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ
Burdur’da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri KADES uygulaması ile ilgili kadınları bilgilendirmeyi sürdürüyor.     Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Cuma pazarında Kadın Destek Uygulaması’yla (KADES) ilgili bilgilendirme broşürü dağıtarak kadınları bilgilendirdi.  Polisler, vatandaşlara KADES’in, aile içi ve kadına yönelik şiddet durumunda bir tuşla 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşılmasını ve olay yerine en yakın ekibin sevk edilmesini sağlayan bir uygulama olduğunu anlattı.  KADES hakkında bilgilenen bazı kadınlar da uygulamayı telefonlarına indirdi.   
POLİSLER, KADES HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Burdur’da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri KADES uygulaması ile ilgili kadınları bilgilendirmeyi sürdürüyor.

 

 

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Cuma pazarında Kadın Destek Uygulaması’yla (KADES) ilgili bilgilendirme broşürü dağıtarak kadınları bilgilendirdi. 

Polisler, vatandaşlara KADES’in, aile içi ve kadına yönelik şiddet durumunda bir tuşla 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşılmasını ve olay yerine en yakın ekibin sevk edilmesini sağlayan bir uygulama olduğunu anlattı. 

KADES hakkında bilgilenen bazı kadınlar da uygulamayı telefonlarına indirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.