POLİSİN “DUR” İHTARINA UYMAYINCA!

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 12:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

POLİSİN “DUR” İHTARINA UYMAYINCA!

POLİSİN “DUR” İHTARINA UYMAYINCA!...
Antalya'da polisten kaçan 'modifiye' araç alarmı Park ve seyir halindeki 3 araca çarpan sürücü, yolunu kesen polis aracına da çarptı Polisten kaçarken 4 araca zarar veren sürücü gözaltına alındı Antalya’da polisin, 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü polisi alarma geçirdi. Polisten kaçarken park ve seyir halindeki 3 otomobile çarpan sürücünün yolu polis ekibi tarafından bir ara sokakta kesildi. Burada da polis aracına çarparak kaçmaya çalışan sürücü yakalandı.  Atatürk Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde polis, durumundan şüphelendiği 07 ERB 71 plakalı modifiye spor otomobili durdurmak istedi. Polisin ihtarına aldırmayan sürücü C.C. 29) Atatürk Mahallesinda ara sokaklara son sürat girdi. Üzerinde ehliyet bulunmayan ve aracının çeşitli belgeleri eksik olan C.C., sokak arasındaki park halindeki 2 otomobile çarptı. Kazaya rağmen yoluna devam eden ve 2633 Sokakta seyir halindeki bir araca daha çarpan sürücü polisten kaçmaya devam etti. Şüpheli aracı yakalamak için Kepez bölgesinde seferber olan polis, C.C.’nin yolunu Kuzeyyaka Mahallesi 2579 Sokak kesişiminde kesti. Buna rağmen aracıyla geri giderek polisten kurtulmaya çalışan sürücü C.C., 07 A 42 38 plakalı polis aracına da önden çarptı. Hareket kabiliyetini yitiren aracın sürücüsü, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Üzeri aranan ve kelepçe takılıp gözaltına alınan C.C., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Modifiyeli araç ise otoparka çekildi. 
POLİSİN “DUR” İHTARINA UYMAYINCA!...

Antalya'da polisten kaçan 'modifiye' araç alarmı

Park ve seyir halindeki 3 araca çarpan sürücü, yolunu kesen polis aracına da çarptı

Polisten kaçarken 4 araca zarar veren sürücü gözaltına alındı

Antalya’da polisin, 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü polisi alarma geçirdi. Polisten kaçarken park ve seyir halindeki 3 otomobile çarpan sürücünün yolu polis ekibi tarafından bir ara sokakta kesildi. Burada da polis aracına çarparak kaçmaya çalışan sürücü yakalandı.

 Atatürk Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde polis, durumundan şüphelendiği 07 ERB 71 plakalı modifiye spor otomobili durdurmak istedi. Polisin ihtarına aldırmayan sürücü C.C. 29) Atatürk Mahallesinda ara sokaklara son sürat girdi. Üzerinde ehliyet bulunmayan ve aracının çeşitli belgeleri eksik olan C.C., sokak arasındaki park halindeki 2 otomobile çarptı. Kazaya rağmen yoluna devam eden ve 2633 Sokakta seyir halindeki bir araca daha çarpan sürücü polisten kaçmaya devam etti.

Şüpheli aracı yakalamak için Kepez bölgesinde seferber olan polis, C.C.’nin yolunu Kuzeyyaka Mahallesi 2579 Sokak kesişiminde kesti. Buna rağmen aracıyla geri giderek polisten kurtulmaya çalışan sürücü C.C., 07 A 42 38 plakalı polis aracına da önden çarptı. Hareket kabiliyetini yitiren aracın sürücüsü, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Üzeri aranan ve kelepçe takılıp gözaltına alınan C.C., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Modifiyeli araç ise otoparka çekildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.