Polis Haftası Burdur'da sade bir şekilde kutlandı

Gündem 10.04.2020 - 10:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Polis Haftası Burdur'da sade bir şekilde kutlandı

Polis Teşkilatının 175.yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Burdur'da da sade bir törenle kutlandı.
Polis Teşkilatının 175.yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Burdur'da da Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilerek  sade bir törenle Cumhuriyet meydanında kutlandı.   Cumhuriyet Meydanında Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Biririk tarafından Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nı okunmasıyla son buldu.   Cumhuriyet Meydanındaki törene İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve  polis memurları katıldı.   Buradaki törenin ardından Polisler şehit meslektaşlarını da unutmayarak kabirlerinin başında dua etti. Ardından Burdur İl  Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, şehit kabirlerini gezerek karanfil bıraktı.
Polis Teşkilatının 175.yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Burdur'da da sade bir törenle kutlandı.

Polis Teşkilatının 175.yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Burdur'da da Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilerek  sade bir törenle Cumhuriyet meydanında kutlandı.

 

Cumhuriyet Meydanında Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Biririk tarafından Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nı okunmasıyla son buldu.

 

Cumhuriyet Meydanındaki törene İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve  polis memurları katıldı.

 

Buradaki törenin ardından Polisler şehit meslektaşlarını da unutmayarak kabirlerinin başında dua etti. Ardından Burdur İl  Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, şehit kabirlerini gezerek karanfil bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.