POLİS GÜCÜ SPORCUSU TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2015 - 10:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

POLİS GÜCÜ SPORCUSU TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

ANTALYA POLİS GÜCÜ SPORCUSU TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
Antalya Polis Spor Gücü Kulübü Sporcularından Nilay Ak Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı’nın 2015 yılı faaliyet programında yer alan Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası 20-25 Ekim tarihleri arasında Mersin'in Erdemli İlçesinde düzenlendi. Bu müsabakaya Antalya İl Emniyet Müdürlüğünü temsilen katılan Antalya Polis Spor Gücü Kulübü sporcularından Nilay Ak, 25 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada Büyük Bayanlar Havalı Tabanca Atışı seçmelerinde “372” puan alarak birincilikle finale kaldı. Adı geçen sporcu finalde “194.0” puanla Türkiye İkincisi olup gümüş madalya kazandı. Antalya Polis Spor Gücü sporcusu Nilay Ak aynı zamanda “Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri” kapsamına alındı. Ak, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından bakanlık onayı alınarak Mersin'de bulunan “Olimpiyat Hazırlık Merkezinde” antrenmanlarına devam edecek. Antalya Polis Spor Gücü alt yapısında yetişen Nilay Ak, aynı zamanda antrenörü olan babası Halil Ak nezaretinde daha çok çalışıp hedefinin uluslararası arenada şampiyonluklar kazanarak bu alanda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.
ANTALYA POLİS GÜCÜ SPORCUSU TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Antalya Polis Spor Gücü Kulübü Sporcularından Nilay Ak Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı’nın 2015 yılı faaliyet programında yer alan Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası 20-25 Ekim tarihleri arasında Mersin'in Erdemli İlçesinde düzenlendi. Bu müsabakaya Antalya İl Emniyet Müdürlüğünü temsilen katılan Antalya Polis Spor Gücü Kulübü sporcularından Nilay Ak, 25 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada Büyük Bayanlar Havalı Tabanca Atışı seçmelerinde “372” puan alarak birincilikle finale kaldı. Adı geçen sporcu finalde “194.0” puanla Türkiye İkincisi olup gümüş madalya kazandı.

Antalya Polis Spor Gücü sporcusu Nilay Ak aynı zamanda “Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri” kapsamına alındı. Ak, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından bakanlık onayı alınarak Mersin'de bulunan “Olimpiyat Hazırlık Merkezinde” antrenmanlarına devam edecek.

Antalya Polis Spor Gücü alt yapısında yetişen Nilay Ak, aynı zamanda antrenörü olan babası Halil Ak nezaretinde daha çok çalışıp hedefinin uluslararası arenada şampiyonluklar kazanarak bu alanda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.