POLİS 13 ADET EXTASY HAP ELE GEÇİRDİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2016 - 16:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

POLİS 13 ADET EXTASY HAP ELE GEÇİRDİ

AFYONKARAHİSAR’DA POLİS 13 ADET EXTASY HAP ELE GEÇİRDİ
Afyonkarahisar’da polis tarafından yapılan operasyonda 13 adet extasy isimli uyuşturucu hap ele geçirildi. Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, polis tarafından yapılan rutin devriye görevi sırasında şüphelenilen bir araçta yapılan aramalarda extasy diye adlandırılan 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği kaydedildi. Yapılan aramanın ardından araçta bulunan 3 kişinin gözaltına alındığı ve sevk edildikleri adli merciler tarafından 1 şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.  
AFYONKARAHİSAR’DA POLİS 13 ADET EXTASY HAP ELE GEÇİRDİ

Afyonkarahisar’da polis tarafından yapılan operasyonda 13 adet extasy isimli uyuşturucu hap ele geçirildi.

Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, polis tarafından yapılan rutin devriye görevi sırasında şüphelenilen bir araçta yapılan aramalarda extasy diye adlandırılan 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği kaydedildi. Yapılan aramanın ardından araçta bulunan 3 kişinin gözaltına alındığı ve sevk edildikleri adli merciler tarafından 1 şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.