PİKNİK ALANLARINA GİRİŞİN YASAKLANDIĞI DUYURULDU

Gündem 02.08.2021 - 16:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PİKNİK ALANLARINA GİRİŞİN YASAKLANDIĞI DUYURULDU

PİKNİK ALANLARINA GİRİŞİN YASAKLANDIĞI DUYURULDU
Burdur Belediyesinden yapılan duyuruda piknik alanlarına girişin yasaklandığı duyuruldu.   Burdur Belediyesinden yapılan duyuruda, "Belediyemize ait Piknik Alanlarına giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Son günlerde ülkemizin dört bir yanında çıkan elim orman yangınları sonucu yüzlerce dekar orman arazisi kül olurken ne yazık ki birçok can kaybı yaşandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyir etmesi ve diğer sebeplerden dolayı Belediyemize ait Piknik Alanlarına giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Bu Doğrultuda tüm hemşerilerimizin mesire alanları yeşil alan ve bölge parklarında; mangal, semaver, piknik tüpü gibi araçları kullanmamalarını önemle rica ediyor, alınan tedbirlere rivayet etmelerini istirham ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadeleri kullanıldı.  
PİKNİK ALANLARINA GİRİŞİN YASAKLANDIĞI DUYURULDU

Burdur Belediyesinden yapılan duyuruda piknik alanlarına girişin yasaklandığı duyuruldu.

 

Burdur Belediyesinden yapılan duyuruda, "Belediyemize ait Piknik Alanlarına giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Son günlerde ülkemizin dört bir yanında çıkan elim orman yangınları sonucu yüzlerce dekar orman arazisi kül olurken ne yazık ki birçok can kaybı yaşandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyir etmesi ve diğer sebeplerden dolayı Belediyemize ait Piknik Alanlarına giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Bu Doğrultuda tüm hemşerilerimizin mesire alanları yeşil alan ve bölge parklarında; mangal, semaver, piknik tüpü gibi araçları kullanmamalarını önemle rica ediyor, alınan tedbirlere rivayet etmelerini istirham ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.