PİKNİK ALANLARINA FOTOKAPAN KURULACAK

Gündem 30.09.2020 - 14:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PİKNİK ALANLARINA FOTOKAPAN KURULACAK

Burdur'un Çavdır ilçesinde Belediye Başkanı piknik alanlarında çevre kirliliğine neden olanları tespit edebilmek için fotokapan kurduracak.
Burdur'un Çavdır İlçesi'nde piknik alanlarının çok kötü durumda olduğunu belirten Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, çevre kirliliğine sebep olanları araştıracaklarını söyledi.   Fotokapan ile piknik alanlarının takibe alınacağının altını çizen Başkan Kayacan, "Değerli Çavdırlılar piknik alanlarımızı bu şekliyle bırakan şahıslar ile mücadele kapsamında fotokapan ile piknik alanlarımız takibe alınacaktır. Bu türlü çevre kirliliğine sebep olanların tespiti sonucu ise kabahatler kanunu ve de çevre kanunu hükmünce cezai işlem uygulanacaktır." ifadelerini kullandı.    
Burdur'un Çavdır ilçesinde Belediye Başkanı piknik alanlarında çevre kirliliğine neden olanları tespit edebilmek için fotokapan kurduracak.

Burdur'un Çavdır İlçesi'nde piknik alanlarının çok kötü durumda olduğunu belirten Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, çevre kirliliğine sebep olanları araştıracaklarını söyledi.

 

Fotokapan ile piknik alanlarının takibe alınacağının altını çizen Başkan Kayacan, "Değerli Çavdırlılar piknik alanlarımızı bu şekliyle bırakan şahıslar ile mücadele kapsamında fotokapan ile piknik alanlarımız takibe alınacaktır. Bu türlü çevre kirliliğine sebep olanların tespiti sonucu ise kabahatler kanunu ve de çevre kanunu hükmünce cezai işlem uygulanacaktır." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.