PETROL FİYATLARI FIRLADI

Ekonomi 11.05.2022 - 14:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

PETROL FİYATLARI FIRLADI

ABD'li bankadan ürküten brent petrol tahmini geldi
Petrol fiyatları küresel petrol arzında yaşanan belirsizlikler ve Çin'de koronavirüs vakalarındaki azalmanın etkisi ile yükselişe geçti.   Brent petrol bugün yükselişini yüzde 3'e yaklaştırarak 105 dolar seviyesinin üzerinde seyrediyor. ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley ise brent petrol için 130 dolar tahmininde bulundu.  
ABD'li bankadan ürküten brent petrol tahmini geldi

Petrol fiyatları küresel petrol arzında yaşanan belirsizlikler ve Çin'de koronavirüs vakalarındaki azalmanın etkisi ile yükselişe geçti.

 

Brent petrol bugün yükselişini yüzde 3'e yaklaştırarak 105 dolar seviyesinin üzerinde seyrediyor. ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley ise brent petrol için 130 dolar tahmininde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.