PAZAR FİYATLARI EL YAKMAYA DEVAM EDİYOR

Ekonomi 13.02.2022 - 12:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

PAZAR FİYATLARI EL YAKMAYA DEVAM EDİYOR

PAZAR FİYATLARI EL YAKMAYA DEVAM EDİYOR
Geçen hafta sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında patlıcan ve salatalık fiyatları oldu. Marketlerde satılan ürünleri pahalı bulan vatandaş semt pazarlarını ziyaret ediyor. Yeşil sivri biberin kilogram fiyatı 50 TL'yi buldu.  Salatalık geçtiğimiz hafta 35 liraya kadar çıkmıştı 20 liraya kadar düştü. Domatesin fiyatı arttı. Geçtiğimiz hafta 20 lira olan domates 25 liraya kadar çıktı. Meyve tezgahında ortalama fiyatlar 25 TL civarında.  Armut 10 TL'den, portakal da 7.5 TL'den atılıyor. Nar 12 TL'ye alıcı bulurken mandalina fiyatlarında da büyük bir yükseliş söz konusu. Geçen hafta kilogram fiyatı 8 TL olan mandalina bu hafta 12 TL'ye çıktı.
PAZAR FİYATLARI EL YAKMAYA DEVAM EDİYOR

Geçen hafta sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında patlıcan ve salatalık fiyatları oldu.


Marketlerde satılan ürünleri pahalı bulan vatandaş semt pazarlarını ziyaret ediyor.

Yeşil sivri biberin kilogram fiyatı 50 TL'yi buldu. 

Salatalık geçtiğimiz hafta 35 liraya kadar çıkmıştı 20 liraya kadar düştü. Domatesin fiyatı arttı. Geçtiğimiz hafta 20 lira olan domates 25 liraya kadar çıktı.

Meyve tezgahında ortalama fiyatlar 25 TL civarında. 
Armut 10 TL'den, portakal da 7.5 TL'den atılıyor. Nar 12 TL'ye alıcı bulurken mandalina fiyatlarında da büyük bir yükseliş söz konusu. Geçen hafta kilogram fiyatı 8 TL olan mandalina bu hafta 12 TL'ye çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.