PATARA KUMSALI'NDA BİR İLK

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2014 - 09:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

PATARA KUMSALI'NDA BİR İLK

Epirden Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Finali Pink Beach-Patara'da devam ediyor.
1 Temmuz’da başlayan Epirden Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Finali 5 Temmuz’a kadar devam edecek. Patara Kumsalı Proje Yürütücüsü Kurtuluş Olgun, Patara Kumsalı'nda, Eşen Nehri'nin Akdeniz ile kucaklaştığı Çayağzı'nda tarihinde ilk kez Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Finali yapıldığını vurguladı.Epirden Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Final turnuvasına; Rusya, Ukrayna, Romanya, Slovakya, Kosova, Amerika, İngiltere, Kanada ve Türkiye Bayan Plaj Voleybol Takımları katılıyor. Epirden Uluslararası Bayan Plaj Voleybol Turnuvası'nın final ayağı, Eskişehir ve Akçay sonrası Patara Plajı'nda yapılacak final müsabakaları ile son bulacak.Öte yandan Pink Beach-Patara yetkilileri, final müsabakalarını izlemenin ücretsiz olacağını, finalin tamamen halka açık olacağını belirttiler.
Epirden Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Finali Pink Beach-Patara'da devam ediyor.

1 Temmuz’da başlayan Epirden Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Finali 5 Temmuz’a kadar devam edecek. Patara Kumsalı Proje Yürütücüsü Kurtuluş Olgun, Patara Kumsalı'nda, Eşen Nehri'nin Akdeniz ile kucaklaştığı Çayağzı'nda tarihinde ilk kez Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Finali yapıldığını vurguladı.
Epirden Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Final turnuvasına; Rusya, Ukrayna, Romanya, Slovakya, Kosova, Amerika, İngiltere, Kanada ve Türkiye Bayan Plaj Voleybol Takımları katılıyor. Epirden Uluslararası Bayan Plaj Voleybol Turnuvası'nın final ayağı, Eskişehir ve Akçay sonrası Patara Plajı'nda yapılacak final müsabakaları ile son bulacak.
Öte yandan Pink Beach-Patara yetkilileri, final müsabakalarını izlemenin ücretsiz olacağını, finalin tamamen halka açık olacağını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.