PAŞA’NIN KADIN KRAMPONLARI GALİBİYET ARIYOR

Gündem 07.02.2015 - 12:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

PAŞA’NIN KADIN KRAMPONLARI GALİBİYET ARIYOR

PAŞA’NIN KADIN KRAMPONLARI GALİBİYET ARIYOR
Kadınlar Futbol İkinci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, yarın saat 12.00’de en yakın rakibi olan Ankara Fomget Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.  Puan cetvelinde rakibinden 6 puan önünde yer alan Paşa’nın kadın kramponları Zeytinköy Spor Tesisleri 2 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı kazanarak ligin bitimine 8 hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkını 9’a yükseltmek istiyor. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, Fomget’le zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, “Rakibimizi bugün yenerek aramızdaki puan farkını 9’a yükseltmek istiyoruz. Birinci lige puan cetvelinde ilk iki sırada yer alan takımlar yükselecek. Tüm Antalyalı sporseverleri takımlarını desteklemeye davet ediyoruz” dedi. Paşa’nın kadın kramponlarında forvet oyuncusu Semanur sakatlığı nedeniyle bugün forma giyemeyecek.
PAŞA’NIN KADIN KRAMPONLARI GALİBİYET ARIYOR

Kadınlar Futbol İkinci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, yarın saat 12.00’de en yakın rakibi olan Ankara Fomget Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 
Puan cetvelinde rakibinden 6 puan önünde yer alan Paşa’nın kadın kramponları Zeytinköy Spor Tesisleri 2 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı kazanarak ligin bitimine 8 hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkını 9’a yükseltmek istiyor.
1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, Fomget’le zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, “Rakibimizi bugün yenerek aramızdaki puan farkını 9’a yükseltmek istiyoruz. Birinci lige puan cetvelinde ilk iki sırada yer alan takımlar yükselecek. Tüm Antalyalı sporseverleri takımlarını desteklemeye davet ediyoruz” dedi. Paşa’nın kadın kramponlarında forvet oyuncusu Semanur sakatlığı nedeniyle bugün forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.